Aktywne Wpisy

SunnO +91
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
credenss +33
źródło: 1000038385
Pobierz

1) zobaczyc jakie eventy kiedy sa wywolywane/obslugiwane
2) odnalezc zrodla mediow (audio/video)
Na jakiejs stronie? Konkretnie - w web kliencie ZOOM meetings.
Chcialbym zobaczyc np. co przychodzi i jak jest obslugiwane, gdy ktos otwiera/zamyka mikrofon, zmienia nazwe uzytkownika, znalezc stream audio i video... Niestety poleglem. Na innych stronach bylo to stosunkowo prostsze, tu nie mam pojecia
Nie jestem programista - prostym jezykiem prosze ;)
#javascript #webdev #programowanie #inzynieriawsteczna #reverseengenering #chrome