Wpis z mikrobloga

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego p0lski rap jest tak bardzo wieśniacki? Nikt u nas nie jest wavy, robią najbardziej polacki trap jaki można sobie wyobrazić, dajmy przykład żeby nie być gołosłownym: Kizo, OIO i mogłbym tak wymieniać do świąt bożego narodzenia

O Sentino i Hewrze nic nie mowie bo to nie polacy. Jeszcze Koneser ale to underground bardziej

Nie ma nawet kopii zagranicznych artystów, wirtuzów muzyki. Jak już się jakiś pojawi to wstyd na cały kraj jak taki p0lak p------e stilo

#polskirap #rap
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cwelohik: Jwp/bc, hewra, ALC bekowe ale jak wychodziło to i tak było świeże w c--j, kaz przed narkopopem i młody gej jak jeszcze się zadawał z kazem, najlepsze czasy dla nowej szkoły to czasy h&m a oio/chillwagon i solówki tych łakow to twarda kakofonia o reszcie szkoda czasu wymieniać
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: @kufloweiklonazepam: mowie o mainstreamie

igi hit or miss, pikers w swoim prime był lepszy moim zdaniem, schafter mid, osa mi nie siadł to nie oceniam, żaba rzeczywiście czasami zrobi coś wavy no ale została jeszcze cała reszta!!! O belmondziaku nic nie pisze nawet bo leci na przeszłości mobbyn i "DZIEŃ DOBRY". Obecnie totalnie do skreślenia

sos ciuchy i borciuchy to koniec belmondziaka
  • Odpowiedz
O belmondziaku nic nie pisze nawet bo leci na przeszłości mobbyn i "DZIEŃ DOBRY". Obecnie totalnie do skreślenia

@Cwelohik: ale bluźnisz, te nowe rzeczy poza kawałkiem z Liroyem są świetne właśnie, najlepsze od czasów SCiB.

a no i oczywiście Rogall jedyny w swoim rodzaju, Malikowi też się props należy
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: mnie zmotywowało do nauki angielskiego to że gdy wyszedł live love asap wszystko z polski wydawało się przy tym asluchalne, też lubię pl rap i nie wyobrażam sobie melanzu z rapem us ale k---a 95% nie ma podbity
  • Odpowiedz