Aktywne Wpisy

Jazon +27
źródło: IMG-20250113-215211
Pobierz
eaxene +375
Firma co robiła mi kostkę nie była może najlepsza, ale za to była nieterminowa xD
#budowadomu #heheszki
#budowadomu #heheszki
źródło: temp_file1767939718138955708
Pobierz

Przykłady:
- Jasiu mówi, że mamy mieszkać na max 15m^2, ale sam odziedziczył dom/mieszkanie 60m^2 do którego się przeprowadził i mieszka tam obecnie z tego co zrozumiałem w 2 osoby, czyli 30m^2. Z niechęcią stwierdził, że może ewentualnie dobierze jeszcze jedną osobę - i dalej te 15m^2 na osobę nie będzie się zgadzać.
- Chce, żeby ludzie zużywali jak najmniej zasobów i konsumpcjonizm jest zły, twierdzi, że da się żyć za 2k miesięcznie, ale sam zarabia 5k i nie widzi w tym nic złego.
- Jego dziewczyna zrobiła zbiórkę na laptopa, po czym z tej samej zbiórki opłaciła sobie jeszcze ratę kredytu i on nie widzi w tym nic złego czy niemoralnego.
- W samochodzie można się poruszać tylko w 2 osoby na raz - i oczywiście nie widzi żadnych problemów organizacyjnych tego świetnego pomysłu.
- Wg Jasia powinno się móc wziąć ciepły prysznic maksymalnie raz w tygodniu, a ciepłą kąpiel maksymalnie raz w miesiącu, ale coś mi mówi, ze Jasiu bierze ciepły prysznic co najmniej raz dziennie bo przez cały program wykazywał się niesamowitą hipokryzją.
- Koleś chciałby przymusowo wprowadzić weganizm dla każdego. Ta choroba umysłowa, czarne zęby, czy wysuszona od braku kolagenu skóra na pewno nie są skutkami ubocznymi weganizmu. Karmi tak nawet swojego psa bo przeczytał o tym w jakichś badaniach.
- Jaś twierdzi, że człowiek powinien móc zarabiać maksymalnie milion złotych. Reszta powinna iść dla państwa. To samo z wielkimi firmami - 95% podatku (ciekawe czy chociaż od jakiegoś progu, czy od razu tyle). Ludzie jego pokroju kompletnie nie zdają sobie sprawy, że jakby istniały takie podatki i ograniczenia to ludzie po prostu nie pracowali by nic ponad to co daje im zysk, a najprawdopodobniej tych wielkich firm dających zatrudnienie wielu osobom najprawdopodobniej by nie było.
- Pewnie znalazłoby się coś więcej, ale już starczy.
Podsumować można to jak zwykle: komunistę nie obchodzi tak naprawdę jak będą żyli ci którym wiedzie się gorzej, oni chcą za wszelką cenę, żeby bogaci mieli mniej. Los zwykłych ludzi ich nie obchodzi, bo oni wychodzą z założenia, że oni to akurat będą mieli lepiej. Niestety najczęściej okazuje się, że to wszyscy mają gorzej.
#kanalsportowy #antykapitalizm #kapitalizm #bekazlewactwa
@heheszkitroche: Zwykle w takim momencie przestaję czytać, ale w sumie się zastanawiam czy może by nie przeczytać dla beki.
Ale polecam nie tagować swoich prawackich wysrywów "antykapitalizm" co ma być prowokacją żebyśmy się pod tym gównowpisem wypowiadali a chwilę potem mówić "ale ja was nie pytałem".
A co do psów to moim zdaniem z badaniami na temat żywienia jest trochę jak z religią - każdy musi trochę w nie uwierzyć. W każdym
Powiedz mi kiedy ostatni raz jadłeś:
żelatyna spożywcza,
Nie wiem konkretnie czego, ale jak się popatrzy na wegan to często zęby mają mocno z jakiegoś powodu przyciemnione. Nadwrażliwość zębów i ich szybsze psucie to znane skutki weganizmu. Podobne efekty zauważyłem u ludzi biorących amfetaminę co równie dobrze może robić ten koleś.
Nie wiem czemu miałbym jeść akurat konkretnie kurze łapki i chrząstki z rekina, a zwłaszcza żelatynę spożywczą?
Jem wystarczająco dużo golonek wieprzowych czy kurczaków łącznie ze
Ciekawe przestawiasz jakieś źródło na ten temat? Musisz być ekspertem jak tak piszesz o tym kolagenie (który człowiek wytwarza sam btw)
Weganizm a--------a xD po amfetaminie ma się szczękościsk i dlatego zeby się krusza ekspercie i znawco od siedmiu boleści
Wiesz do czego nie potrzeba zmanipulowanych materiałów? Do tego żeby dowiedzieć się ze 17 mln Polaków ma nadciśnienie nadwagę i co za tym idzie zwiększone ryzyko chorób serca. To nie od brokulow xd
Ty za to obejrzysz weganina który źle wygląda i co to zmienia? Ja mogę ci wysłać wielokrotnie tylu mięsożernych grubsów ktorzy zdychają na zawały. Mogę też wysłać weganina który jest nim prawie całe życie i