@Catmmando: xD ale im nie podpowiem tego, bo zaczną tego używać :/
masz jakas umowe i fakture? ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@janusz-lece: "Nie zapłacę dopóki nie dokończycie i nie poprawicie" jest najlepszym motywatorem ;) aczkolwiek jesteśmy - póki co - w na tyle dobrych relacjach, że rozmawialiśmy już, że
@Damasweger: Patrząc na niektóre rzeczy na mojej budowie co się działy, to rzeczywiście. S-------e to s-------ę. Ale jak za s----------e mam jeszcze płacić to coś jest nie ta ლ(ಠ_ಠლ)
@eaxene: Ewidentnie słabo piasek ubity pod spodem, wymiarowo wydaję się być ok. Trzeba zdjąć całość, ubić na nowo, ściągnąć na wymiar i ułożyć od nowa. Jakieś 4 h roboty przy sobocie jeśli będziesz się za to brał sam. W necie poradników jest do tego pewnie sporo. Powodzenia!
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
#budowadomu #heheszki
źródło: temp_file1767939718138955708
PobierzxD ale im nie podpowiem tego, bo zaczną tego używać :/
@janusz-lece:
"Nie zapłacę dopóki nie dokończycie i nie poprawicie" jest najlepszym motywatorem ;) aczkolwiek jesteśmy - póki co - w na tyle dobrych relacjach, że rozmawialiśmy już, że
Patrząc na niektóre rzeczy na mojej budowie co się działy, to rzeczywiście.
S-------e to s-------ę. Ale jak za s----------e mam jeszcze płacić to coś jest nie ta ლ(ಠ_ಠ ლ)
@Damasweger: Święte słowa.