Podczas hejtparku z Mentzenem było na tagu bardzo dużo oszołomków z tęczą w avatarze Dzisiaj coś ucichli i żadnego nie widziałem Ciekawe dlaczego? Nie wiem chodź się domyślam ( ͡°͜ʖ͡°) #kanalsportowy #bekazlewactwa
@susuke15: @marian-stefan: neuropki nie brandzlują się do kapeli tak jak kuce do mentzena, nikt go na piedestał nie wystawia i nie robi z niego autorytetu ekonomicznego xD
@Schwarzenberger: trudno by się brandzluja skoro koleś niczego w życiu nie osiągnął, jest na płacach polityków inaczej by zdechł z głodu xD a Metzen jednak coś o ekonomi się zna skoro ma swoją firmę która się rozrasta i wchodzi w nowe biznesy( z powodzeniem)
@marian-stefan: ale jest autorytetem konfederatów, więc niech konfederaci przyjdą jak będzie autorytet neuropy. Nie wiem k---a Sikorski np. albo Balcerowicz. Nikt z neuropy nie powie, ze to nie autorytety dla choćby dużej mniejszości co najmniej o ile nie większości.
@Cosipi: A ile było do tej pory znalezisk o wielkim memcenie a ile o jaśku? Sugerujesz że do Jaśka brandzluje się podobna ilość neuropków co do memcena konserw?
Już wczoraj były przewidywania jaki to symetryzm będą uprawiać konserwy i się sprawdziło, wygrałeś puchar dzbana xD
@Cosipi: różnica jest taka że memcen to wiceprezes partii a Jaś kapela to c--j w ogóle wie kto to jest i nikogo absolutnie nie obchodzi co ma do powiedzenia
no nie wiem może dlatego że kapela to nie jest autorytet neuropy? xD
@Schwarzenberger: a Mentzen jest autorytetem neuropy? ( ͡°͜ʖ͡°)
Czy też może neuropków bardziej woli wizja zakazu obrazy uczuć religijnych którego zniesienia Mentzen by nie poparł, niż wizja mieszkania na powierzchni 15 m2 w imię socjalistycznych ideałów? XD
Dzisiaj coś ucichli i żadnego nie widziałem
Ciekawe dlaczego?
Nie wiem chodź się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kanalsportowy #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Pozdrawiam!
Sugerujesz że do Jaśka brandzluje się podobna ilość neuropków co do memcena konserw?
Już wczoraj były przewidywania jaki to symetryzm będą uprawiać konserwy i się sprawdziło, wygrałeś puchar dzbana xD
Obie strony są siebie warte. ¯_(ツ)_/¯
@Cosipi: Gdzie mam iść?
@Schwarzenberger: a Mentzen jest autorytetem neuropy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy też może neuropków bardziej woli wizja zakazu obrazy uczuć religijnych którego zniesienia Mentzen by nie poparł, niż wizja mieszkania na powierzchni 15 m2 w imię socjalistycznych ideałów? XD
@Cosipi: Może dlatego że do cholery od 12h nie mogę się dowiedzieć kto to jest ten Kapela i czemu niby mielibyśmy go bronić