Wpis z mikrobloga

Podczas hejtparku z Mentzenem było na tagu bardzo dużo oszołomków z tęczą w avatarze
Dzisiaj coś ucichli i żadnego nie widziałem
Ciekawe dlaczego?
Nie wiem chodź się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kanalsportowy #bekazlewactwa
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Schwarzenberger: trudno by się brandzluja skoro koleś niczego w życiu nie osiągnął, jest na płacach polityków inaczej by zdechł z głodu xD a Metzen jednak coś o ekonomi się zna skoro ma swoją firmę która się rozrasta i wchodzi w nowe biznesy( z powodzeniem)
  • Odpowiedz
@marian-stefan: ale jest autorytetem konfederatów, więc niech konfederaci przyjdą jak będzie autorytet neuropy. Nie wiem k---a Sikorski np. albo Balcerowicz. Nikt z neuropy nie powie, ze to nie autorytety dla choćby dużej mniejszości co najmniej o ile nie większości.
  • Odpowiedz
@Cosipi: A ile było do tej pory znalezisk o wielkim memcenie a ile o jaśku?
Sugerujesz że do Jaśka brandzluje się podobna ilość neuropków co do memcena konserw?

Już wczoraj były przewidywania jaki to symetryzm będą uprawiać konserwy i się sprawdziło, wygrałeś puchar dzbana xD
  • Odpowiedz
no nie wiem może dlatego że kapela to nie jest autorytet neuropy? xD

@Schwarzenberger: a Mentzen jest autorytetem neuropy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czy też może neuropków bardziej woli wizja zakazu obrazy uczuć religijnych którego zniesienia Mentzen by nie poparł, niż wizja mieszkania na powierzchni 15 m2 w imię socjalistycznych ideałów? XD
  • Odpowiedz
Dzisiaj coś ucichli i żadnego nie widziałem

Ciekawe dlaczego?

@Cosipi: Może dlatego że do cholery od 12h nie mogę się dowiedzieć kto to jest ten Kapela i czemu niby mielibyśmy go bronić
  • Odpowiedz