Aktywne Wpisy
JebawczanRysionu +150
Niedawno skończyłem 26 lat.
Właśnie dostałem wypłatę i jest o 1000 złotych niższa.
Może i składki zdrowotne są wysokie, ale za to NFZ jest niedofinansowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego, od teraz mogę swoim podatkiem dochodowym dokładać się bardziej do dopłat dla deweloperów w zbliżającym się programie kredytu na start.
#czujedobrzeczlowiek #kredyt0procent #nieruchomosci #kredytnastart #zalesie
Właśnie dostałem wypłatę i jest o 1000 złotych niższa.
Może i składki zdrowotne są wysokie, ale za to NFZ jest niedofinansowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego, od teraz mogę swoim podatkiem dochodowym dokładać się bardziej do dopłat dla deweloperów w zbliżającym się programie kredytu na start.
#czujedobrzeczlowiek #kredyt0procent #nieruchomosci #kredytnastart #zalesie
HrabiaTruposz +318
W Norwegii to można zostawić komuś pieniądze w furtce i będą tydzień tam leżeć. Zaufanie społeczne w Polsce praktycznie nie istnieje.
Benzodiazepiny takie jak klonazepam, alprazolam, relanium otrzymać u lekarza ciężko. Prywatnie zebrać u psychiatry i za 200 za wizytę dostać najmniejsza paczkę to też porażka. Zamówić rutinoscorbin w słoiczku po #xanax to tez jakaś masakra.
Macie jakieś inne sposoby? Pytanie zadaje dla dobra ogółu, ponieważ samemu mogę pomoc każdemu, kto znajdzie w cięższym czasie swojego życia.
Daj mi tylko znać, a leki będą u Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#narkotykizawszespoko #benzodiazepiny #leki #alprazolam #depresja #farmaceutyka #recepta
#pomagam #
A co do tej Norwegii to takie rzeczy na prowincji. Sklepik z domowymi przetworami na zasadzie stolika ze słoikami - bierzesz sobie