@errt5: @Theos: nie dziwie się, zawsze jak wychodziło demo PESa na PC powstawał dodatek który odblokowywał wszystko i jeśli nie grało się online to wystarczyło demo
@Oskarek89: Demo zawsze miało troszkę inny gameplay niż pełna wersja, więc to też nie do końca taki świetny biznes z tym demem...
@alaskan_pipeline: Ja gram nadal w PESa bo w tej społeczności mam 'wtyki' i mechanika gry w PESie jest mi znana, jakieś nawyki... Co każdą część nie muszę się wszystkiego od nowa uczyć. No i ze znajomymi gramy w PESa. A Fifa wydała mi się za prosta.
@Dawidinho8: kurcze zagrałem w demo PESa na ps3 przed chwilą i wydał mi się jakoś prosty...zremisowałem na super star 1:1...a w PESa nie grywam...Ogólnie na konsoli prezentuje się graficznie bardzo słabo.
@ziarna_dyni: Może to i dobrze. W PES 2013 na wyższych poziomach miałem wrażenie że kompa oszukuje. Wszystko praktycznie wpadało mu po oknach...
Zresztą w demo zawsze grało się inaczej niż w pełną wersję, zwykle łatwiej. Ja grając w PESa 2013 z kompem, strasznie się męczę na top player nawet, ale ze znajomymi którzy łoją kompa na Super Star wygrywam z łatwością. ;] Po prostu granie z kompem to zupełnie co
Odklejenie #p0lka na rynku matrymonialnym osiaga już absurdalne rozmiary, nawet totalne kaszaloty z końską mordą myślą że mogą wybrzydzać i zasługują na chada. Spermiarze coście s--------y uczynili z tą krainą
@L24D: niestety, nie łapię. :(
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
a fani pesa nadal argumentują to tym, że fifa 10 i starsze były kiepskie
@alaskan_pipeline: Ja gram nadal w PESa bo w tej społeczności mam 'wtyki' i mechanika gry w PESie jest mi znana, jakieś nawyki... Co każdą część nie muszę się wszystkiego od nowa uczyć. No i ze znajomymi gramy w PESa. A Fifa wydała mi się za prosta.
Zresztą w demo zawsze grało się inaczej niż w pełną wersję, zwykle łatwiej. Ja grając w PESa 2013 z kompem, strasznie się męczę na top player nawet, ale ze znajomymi którzy łoją kompa na Super Star wygrywam z łatwością. ;] Po prostu granie z kompem to zupełnie co