Wpis z mikrobloga

@MegaKox: tak
Ale naganiala do klubu ze striptizem.

Później się spotkaliśmy, dwa razy. Fajna z niej dziewczyna była ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Raz też staruszka kupiła mi bilet, ale to było 10 lat temu, jak byłem ministrantem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MegaKox: Jak se poszedłem na nocny spierdospacer to mnie chciały nagonić do klubu goł goł. Kiedyś jakaś chciała papierosa. Ode mnie co wypalił 2 szlugi w życiu. No i jedna na obozie mnie zaciągnęła do pokoju tak z d--y i rzuciła na łóżko, ale jej uciekłem. I tak była gruba, a ja miałem 19 lat to przecież w tym wieku się ludzie chyba jeszcze nie ruchają ( ͡° ʖ
  • Odpowiedz
@MegaKox: A teraz to jestem w związku z laską, która tylko po ślubie ten tegez. Już 5 miesięcy. Jak już mnie rzuci to wtedy se poszukam jakiejś p---y do przeorania z nienawiścią, bo tej ani sam nie rzucę, ani jej nie zdradzę. 25 lat już. 30 stuknie zanim się obejrzę.
  • Odpowiedz
@MegaKox: Raz dupera z ankietą (liczę ją bo była bardziej zalotna niż bym się spodziewał), kiedyś dwie podbiły do mnie i kumpla w klubie (były ładne, ale nie chciało nam się z nimi tańczyć. Z resztą już dość wstawieni byliśmy xdd). Jeszcze była jedna taka, co razem zdawaliśmy egzamin na taki certyfikat, trochę moje s----------e wzięło górę, bo to była jak dla mnie jedna z najładniejszych dziewczyn jakie widziałem w
  • Odpowiedz