Wpis z mikrobloga

Jechałem dzisiaj #i30n i byłem zaskoczony że ma szybszą reakcję na gaz przy ruszaniu z miejsca niż #cupra.
Co więcej, jakoś te konie w Hyundai, pomimo że jest ich 280 to czuć bardziej niż 310 konna wersję w Cyprze. Może to zaleta lekkości tego auta, ale wg mnie #hyundai odwalił kawał dobrej roboty.
Szkoda tylko że tak plastikowo w środku.
#samochody
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shaelix92: oo mega, ze znalazlem wpis bo wlasnie planuje zakup :) pytanie: jak z zawieszeniem, mozna tym codziennie jezdzic na komfortowych nastawach? I drugie pytanie - to byla wersja ze sportowymi fotelami (ze swiecacym N pod zaglowkiem :D) czy tymi elektrycznymi?
  • Odpowiedz
@emjot86: zagłówek osobno regulowalny, pakiet luxury. Powiem Ci tak, wyciszenie i zawieszenie w trybie komfort dobre, oczywiście nie jest to renault Clio gdzie wyciszenie masz zajebiste, ale jak na sportowe auto to git. Z wad to mały promień skrętu no i może też to że tym autem się spokojnie jeździć nie da- cały czas kusi. Co do reakcji na pedał gazu- natychmiastowa, pedał gazu ma więcej niż jedno położenie, co
  • Odpowiedz
@shaelix92: dzieki :) raczej bede sie decydowal na pakiet luxury (od sport rozni sie wlasnie fotelami), jednak manualnie regulowane kubelki bez podparcia ledzwiowego to moze byc sredni pomysl na dluzsze trasy
  • Odpowiedz
@emjot86: no co Ty, mordo, to nawet ja Ci to moge wziąć na fakturę i sprzedać po takiej samej kwocie xDD Weź znajdź ziomka co wykupi za Ciebie samochód, a Ty kupisz od niego xD Choć wydaje mi się że dla nich to bez różnicy, PS. otwierasz firmę, kupujesz auto, zamykasz firme (nie rozliczasz tego auta nawet xD)
  • Odpowiedz