Aktywne Wpisy
10kobla +99
Kolejnym ciekawym znajomym buddy jest Marcin Kukiełka.
Drobne 80 mln euro wyłudzone z VAT
https://www.bz-berlin.de/polizei/menschen-vor-gericht/80-millionen-euro-schaden-steuerbetrueger-vor-gericht
Poznali się na positive ways. Budda jeździł użytkowanym przez niego bugatti w monaco.
Tutaj macie pełen wątek odnośnie tego towarzystwa:
https://wykop.pl/wpis/59947969/i-jak-tam-juz-w-januszexie-czy-jeszcze-w-drodze-do#comment-229569613
#budda #famemma #polskiyoutube
Drobne 80 mln euro wyłudzone z VAT
https://www.bz-berlin.de/polizei/menschen-vor-gericht/80-millionen-euro-schaden-steuerbetrueger-vor-gericht
Poznali się na positive ways. Budda jeździł użytkowanym przez niego bugatti w monaco.
Tutaj macie pełen wątek odnośnie tego towarzystwa:
https://wykop.pl/wpis/59947969/i-jak-tam-juz-w-januszexie-czy-jeszcze-w-drodze-do#comment-229569613
#budda #famemma #polskiyoutube
MarcinE45 +25
Dziś odcinek bardziej dla japońskiej części publiczności, aczkolwiek nie wykluczone, że ktoś kto nie miał okazji robić jeszcze żurku akurat skorzysta. Domowy zakwas i chleb-miska to temat przewodni.
W Japonii w zasadzie nie ma zup nawet choć trochę zbliżonych do Żurku - no chyba, że zaliczymy do niej miso (w końcu też jest fermentowana, tylko że soja). Trochę to dziwi bo nie spotkałem jeszcze Japończyka, który by narzekał na smak naszego Żurku.
Japończycy podobnie do Polaków lubią kwaśne, fermentowane smaki.
Ogórek kiszony? Oishiii!
Bigos? Sugoku oishiii!
Kwaśnica? Sugee!
Zapraszam do oglądania!
#gotujzwykopem #japonia #japonski #zainteresowania #bojowkapiekarska
PS: Jeżeli chodzi o częstowanie "egzotycznymi" rzeczami, to jeszcze poleciłbym jajka na twardo w zalewie octowej (w sumie zaś znowu kraje tego regionu pt. Chiny mają stuletnie jajo)