Wpis z mikrobloga

@Sarza01: Tak, ćwiczyłem. Tyle, że ostatni raz 3 lata temu. Zapuściłem się strasznie i jedyne co mi z tamtych czasów zostało, to teoria w głowie. A Ty jesteś aktywny i na bieżąco, więc nie zaszkodzi podpytać. A nuż jakieś nowości się pojawiły.
@Ned: moim zdaniem klucz to znaleźć odpowiedni trening, wykonywać ćwiczenia poprawnie i mieć bilans na +. Później to już tylko kwestia samozaparcia.. nowości są takie: split jest słaby szczególnie dla początkujących, za siłą idzie masa, katabolizm to bzdura.. więcej na razie nie pamiętam xD
@m4jkel: z wiekiem.. od teścia podwyższonego to włosy wypadają więc, trochę odwrotnie...

@doopchuck: ale nie sadła mam nadzieje :) to pewnie psychika.. mi też się cały czas wydaje że wcale nie wyglądam dobrze i że jest mnóstwo do zrobienia.. dlatego właśnie wrzucam takie zdj, to chociaż wiem, że nie jest źle..
@Sarza01: Co ciężar się skończył? ;) Ja sobie zeszlifowałem krążki, bo miałem 40kg niepasujacych z hantli, i bardzo szybko mi się skończyły. Jeszcze dwie piątki dołożę, i muszę dokupić. Żeby tak klata szła jak nogi i plecy. :/
@Sarza01: Podsumowując:

Dla tych którzy jeszcze nie zrozumieli @Sarza01 nie ćwiczy dla innych tylko dla samego siebie ( co jak widzę wielu osobom trudno jest zrozumieć) .

Pomijając fakt, że bez farmakologii nie stanie się mutantem, to jego wygląd zewnętrzny i tak ma bardzo małe znaczenie w porównaniu do tego co sobą reprezentuje i jak wiele ma do zaoferowania. Nawet jeśli uważałabym, że ' brzydko wygląda taka kupa mięśni ' (co