Aktywne Wpisy
Enxixgebjxix +109
#!$%@? ludzie w robocie od rana cisną mnie od jakiegoś dziwaka. Był temat włosów, no i laski się smiały że faceci to nawet tyłka nie golą, no faceci zaczęli się wypowiadać że golą hehe itp.
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
Graner +23
#mikrokoksy #mojaforma #silownia
Komentarz usunięty przez moderatora
@WlasciwosciBetonu za ten komentarz oraz ex aequo
@churagan za ten.
Pozdrawiam zwycięzców i życzę dobrej nocy.
Nie pozdrawiam @Elveen, bo o bieganiu może coś wie, ale w zakresie treningu siłowego wykazuje kompletną ignorancję. Sorry :) Nie każdy chce być biegającym sucharem, nawet jak biega maratony.
Nie martw się, jesteś zupełnie bezpieczny, Tobie póki co nawet zarost nie rośnie, nie mówiąc o mięśniach ;D
Komentarz usunięty przez moderatora
nie wiem czy potrzebnie was wołam, jak nie to możecie to wyrazić, znalazłem zdj z 2009 roku, które by tu lepiej pasowało, ale aż taki atencjiusz nie jestem żeby od nowa robić kolaż i wrzucać wiec tak tylko #!$%@?ę je tutaj..
@doopchuck: zobacz ile mi się zeszło, teraz mam 25 a zacząłem jakieś 7 lat temu.. to i tak słaby progres jak na tyle czasu.. ciesz się
A:
Nogi: przysiady ze sztangą na barkach 12/10/8
Plecy: Podciąganie na drążku szeroko 12/10/8
Klatka: Pompki na poręczach chwytem do ćwiczenia klatki 12/10/8
Barki: Wypychanie sztangi od klatki 12/10/8
Triceps: Francuskie wypychanie gryfem łamanym leżąc 12/10
Biceps: Uginanie ramion z hantlami z suginacją 12/10
Przedramię: zwijanie sznurka z odważnikiem 2s do zmęczenia.
Brzuch: 3s do zmęczenia.
ćwiczenia możesz dobrać pod siebie.. takie jak lubisz.. przecież już ćwiczyłeś coś czy nie?