Dzisiaj w środku: sałata, kotlet mielony, sos bbq, pomidor, ogórek kiszony, cebula biała, znowu sosiwo i ser żółty
Lecim z garami: 100l - ogórkowa 70l - pomidorowa 50l - gulaszowa 4x30l - woda na kluski nadziewane mięsem lub pieczarką 3x30l - ziemniaki ‚na rozruch’
Przewidywana ilość dzisiaj: 40-60 kg - kapusta zasmazana 15-20 kg - buraki zasmazane 70-80 kg - surówki 350-400 sztuk - kluski nadziewane mięsem lub pieczarka
Oprócz ziemniaków ‚na rozruch’ pójdzie ich dzisiaj jeszcze ze 120 kg
Dzisiaj w środku: sałata, kotlet mielony, sos bbq, pomidor, ogórek kiszony, cebula biała, znowu sosiwo i ser żółty
Lecim z garami:
100l - ogórkowa
70l - pomidorowa
50l - gulaszowa
4x30l - woda na kluski nadziewane mięsem lub pieczarką
3x30l - ziemniaki ‚na rozruch’
Przewidywana ilość dzisiaj:
40-60 kg - kapusta zasmazana
15-20 kg - buraki zasmazane
70-80 kg - surówki
350-400 sztuk - kluski nadziewane mięsem lub pieczarka
Oprócz ziemniaków ‚na rozruch’ pójdzie ich dzisiaj jeszcze ze 120 kg
#sniadanie #gotujzwykopem #gotowanietomojapasja #obiad #jedzenie