Aktywne Wpisy
Teuvo +33
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +13
-od kilku lat trenuje sporty walki, pewnie 2 treningi dziennie;
-trenuje i sparuje z zawodowcami;
-ma zawodowego trenera;
-najlepsze sterydy;
-najlepsze odżywki;
-diety pudełkowe;
-dietetyków;
-psychologów sportowych;
-zajebiste zabiegi;
-fizjoterapię, masaże;
-itd, itp
Wychodzi do klatki walczyć ze słabym amatorem i nie dość, że nie może go skończyć to jeszcze po 6 minutach walki (same ciosy proste, zero parteru czy klinczu) nie jest już praktycznie w stanie walczyć w trzeciej rundzie, po jej zakończeniu jest wynoszony na noszach.
To jest więcej niż żałosne.
#famemma
Komentarz usunięty przez autora
Ambro krycha też trenują bardzo długo (ambro nawet był trenerem polaka) a chłop c---a potrafi xd
Może się mylę
@xewep10: wyjdz do walki z kims kogo nie cierpisz, zwykla adrenalina + ogromna chęć zniszczenia wroga jak najszybciej, odpalil sie od 1 sekundy mocno pospinany bo chcial szybko usadzic murana, i się zwyczajnie wypalił z kondycji, to jest normalne, kto mial jakies bójki to wie jak tlen bardzo szybko ucieka gdy nie jestes wyciszony i skoncentrowany podczas walki
Maratończyk ma siłę przebiec 40km jednostajnym tempem. Zacznie biec sprintem to nie pokona nawet 4km, bo się spompuje tak samo jak Aroy.
Na instastory powiedział, że zrobi badania, bo sam nie wierzy co się o------o. Moze po covidzie czy coś.
@tepskiteps: ale wiesz, chodzi o to, że gość miał już pewnie setki sparingów, kilka walk. Nie rozumiem jak dalej nie potrafi rozplanować sił.
@NAIZDUP: ale Szeliga też ma o wiele więcej kilogramów i z tego co się orientuję to nie trenuje ani
Ja pytam, jak to jest, że trenując kilka lat mając pełne zaplecze medyczne i dietetyczne jest się tak słabym zawodnikiem