Aktywne Wpisy
PolishPsycho +40
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +81
Ale chyba aż tak grubych fake'ów się nie robi
Jakby ktos miał info to można dać
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
On miał coś z nerami nie? przy ilości towaru jakie wciągnął w siebie zapewne z podejściem "walę to, #!$%@? tam co bedzie" to można było się tego spodziewać prędzej czy później, zresztą przy tych jego opowieściach z bramki to było widoczne jak wolno składa zdania (bez 1.75x nie dało sie tego oglądac xD), ale po za tym to spoko typ i rzeczywiscie talent do spiewu mial.
Typ będąc nawet w złym stanie jechał po bandzie, ale jak najbardziej szkoda chłopa, bo pozytywna mordka z niego była.
Seba też wstawił
Wiedział co robi, przesadził, zaryzykował i skończyło się jak skończyło, nie mój problem.
Niech mu ziemia lekką będzie, przynajmniej Święty Piotr będzie miał z kim stać na bramce.
Kurcze, to ja chyba też do tej szajki należę (╯︵╰,)