Wpis z mikrobloga

20 działek zasianych #chia jeszcze 3 i tyle, siec ma 4EXB juz wiec licze tylko na srogiego farta
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

najabrdziej w tych 20 dzialkach podoba mi sie to, ze rzeczywiscie jest szansa ze sie obudze a tam dwa chia na koncie z zaskoczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ap0linary: tak na szybko wychodzi mi że 1/500 dziennie, czyli w sumie niby mała szansa, ale faktyczni nie jest to niemożliwe.
  • Odpowiedz
sie obudze a tam dwa chia na koncie

@ap0linary: z tego co widziałem, to kurs wciąż nie pozwoli na zakup mieszkania, więc takie tam, znalezienie stówy w starej kurtce...
  • Odpowiedz
z tego co widziałem, to kurs wciąż nie pozwoli na zakup mieszkania, więc takie tam, znalezienie stówy w starej kurtce...

@RK88: Ale na 20 letnią klasę premium już wystarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cebulakx: przeciez ja to robie niskobudzetowo XD uzywam swojego dysku 3TB (HDD) i robilem 2 dzialki dziennie na nim, wiec przegrywam w interesie plotowania dla innych z kazdym kto ma chocby SSD 512 XD
  • Odpowiedz
@ap0linary: możesz kopać na HDD, jeśli masz mocny CPU i ramu z 16/32GB to robisz 4 ploty (1 na 1 hdd) i w sumie robisz około 8 plotów dziennie.
Wady: słaby dysk HDD może paść, zalety: tanie dyski HDD 500GB na allegro są po 40zł brutto
  • Odpowiedz