Aktywne Wpisy
klewerewel +6
#rozowepaski #zwiazki #seks
Bylam w związku z facetem który narzekał ze za rzadko uprawiamy seks i on chcialby częściej. Dla normalnej pary 1 razy w tygodniu to norma. Pracuje cały dzień, wracam do domu o 19, jestem myślami gdzie indziej, jestem skupiona na ważnych rzeczach a seks rozprasza mnie od moich obowiazkow więc nie mam ochoty. Mój były chciał żebym codziennie z nim to robiła... To nie jest normalne. Mezczyzm chcacych zbyt
Bylam w związku z facetem który narzekał ze za rzadko uprawiamy seks i on chcialby częściej. Dla normalnej pary 1 razy w tygodniu to norma. Pracuje cały dzień, wracam do domu o 19, jestem myślami gdzie indziej, jestem skupiona na ważnych rzeczach a seks rozprasza mnie od moich obowiazkow więc nie mam ochoty. Mój były chciał żebym codziennie z nim to robiła... To nie jest normalne. Mezczyzm chcacych zbyt
Chicoxxx66 +115
Gdyby kogoś interesowało tak wyglądały ceny w Polsce w 2000 roku. #minimalnakrajowa wyniosła 700 złotych.
#ciekawostki #zakupy #polska #sklep #sklepy #gospodarka #zycie
#ciekawostki #zakupy #polska #sklep #sklepy #gospodarka #zycie
Coraz więcej widzę wpisów od ludzi, którzy nie mają się do kogo odezwać. Przy okazji może trafi się ktoś #programista15k bo złotych porad nigdy za wiele ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#krakow #samotnosc
Jaki level osobników zakładasz? I czy mogą pojawić się osoby spoza ligi #programista15k? ;)
Tych 15k musi być mniejszość, bo się jeszcze pokłócą o najlepszy plan biznesowy XD
Ogólnie myślałem, że jakby było nas wszystkich koło 10 osób to już świetnie.
A miejsce to np park lotników, wydaje się najbardziej spoko, żeby się w ogóle znaleźć :D