Aktywne Wpisy
Itslilianka +22
Jakim cudem może istnieć wszechświat i jak to się rozszerza? W sensie gdzie? Nie ma żadnej ściany czy granicy? Gdzie my #!$%@? wgl żyjemy? XD skąd się wzięło to wszystko i jakim #!$%@? jest to tak ogromnie wielkie? #nauka
Trzy miesiące temu ja i moja dziewczyna wyjechaliśmy do pracy do Holandii jako para, oczywiście mamy swój pokój, ale z racji tego że mieszkamy w kontenerach to też mamy współlokatorów za ścianą. Sytuacji kiedy jesteśmy sami jest niewiele, albo jesteśmy w pracy albo w domu wraz ze współpracownikami. Czy waszym zdaniem w takiej sytuacji da się uprawiać seks?
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
https://www.survio.com/survey/d/E6E3A8U5O5D0T1K9S
#mocnyvlog
To tylko dla offroadowców ankieta czy wszystkich użytkowników lasów!?!?
@StrykX: Wystarczy zaznaczyć że się jest związanym z offem, a później odpowiadać jakby się było upośledzonym uczestnikiem takich eskapad który wyłącznie reflektuje dzikość i niszczenie. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś się nudzi to ankietę można wypełnić kilka razy usuwając ciasteczka z domeny survio.com
@GregLepkie89: nie wiem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Gruby mnie irytuje, wypełniłem, może w czymś pomogę a może nie, uj wi.
@GregLepkie89: wejdź w ankietę, przeczytaj pytania, wyciągnij wnioski. Osoba inteligentna wie jak swymi odpowiedziami zaszkodzić tym którzy popierają jazdy na dziko. No ale jeśli tego nie rozumiesz... pozostaje pogratulować bezmyślności (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)