Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +46
Mirkował kiedyś z nami chłopak chory na raka, spędził 2/3 z 15-letniego życia w szpitalu, bo rak nie chciał odpuścić i wracał.
Założył tu konto pod koniec maja, będąc na oddziale onkologicznym, szukał chyba kogoś do rozmowy, pisał, że czuje się samotny i że go bardzo boli, przez samą chorobę, pęcherz, brzuch i inne, ale płakał też jak piguła przez godzinę nie potrafiła trafić mu w żyłę przy pobieraniu krwi.
Z kolejnymi wpisami widać,
Założył tu konto pod koniec maja, będąc na oddziale onkologicznym, szukał chyba kogoś do rozmowy, pisał, że czuje się samotny i że go bardzo boli, przez samą chorobę, pęcherz, brzuch i inne, ale płakał też jak piguła przez godzinę nie potrafiła trafić mu w żyłę przy pobieraniu krwi.
Z kolejnymi wpisami widać,
splinter96 +167
Wg statystyk wykopu @WielkiNos założyła konto 2 lata i 8 miesięcy temu, w tym czasie miała 25000 akcji, z czego około 21500 to wpisy/komentarze. Średnio więc zamieszcza tu około 22 wpisy/komentarze dziennie.
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Janusz na Twitterze pochwalił się, że stoczył ciężki bój z koronawirusem, ma dzięki temu potężną ilość przeciwciał i nie będzie musiał się szczepić.
Problem w tym, że dane, które wrzucił - przeciwciała na poziomie >1700 AU/ml - wskazują, że… Janusz się zaszczepił, ale nie chce się przed kucami przyznać XDD
Za Puls Medycyny:
Sam jestem ozdrowieńcem i podobnie jak wielu znajomych, zrobiłem test na przeciwciała. Średnia wyników na poziomie kilkudziesięciu AU/ml. Jednocześnie ci sami ludzie po zaszczepieniu osiągali wyniki na poziomie >2000 AU/ml.
#koronawirus #korwin #konfederacja #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez moderatora
Słabi nie przetrwają!
@RHarryH: półilościowy igg+igm ok 150zł.
Będzie miał N i S na podobnym poziomie/oba dodatnie to przechorował. Wyjdzie N ujemny znaczy się że łże.
Przy takich wartościach obstawiam, że łże.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: A to w ogóle są dostępne komercyjnie testy na przeciwciała białka nukleokapsydu? Nie widziałem jak przeglądałem oferty.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
WYKOPEK GO PRZEJRZAŁ!!!!