Aktywne Wpisy
ja chciałem tylko napisać, że Psy>>>>>>>>chatki z gówna>>>>>>>długo długo nic>>>>>>>>>>>>koty
nie ma z tych dachowców żadnego pożytku, są #!$%@?ące i nie są słodkie ani piękne. No ogólnie to koty #!$%@?ć prądem o dużym napięciu a Psy wychwalać
a każdy kto wrzuca zdjęcia rzekomo "śmiesznych i słodkich kotków" odznacza się brakiem rozumu i godności człowieka
Dobranoc.
#oswiadczenie #takaprawda #psy #zwierzaczki #koty
nie ma z tych dachowców żadnego pożytku, są #!$%@?ące i nie są słodkie ani piękne. No ogólnie to koty #!$%@?ć prądem o dużym napięciu a Psy wychwalać
a każdy kto wrzuca zdjęcia rzekomo "śmiesznych i słodkich kotków" odznacza się brakiem rozumu i godności człowieka
Dobranoc.
#oswiadczenie #takaprawda #psy #zwierzaczki #koty
Prawie się popłakałem jak zobaczyłem tą zakochaną parę na tiktoku. Ja już nigdy nie będę miał 15 lat i nigdy nie przeżyję nastoletniej miłości. Jestem dorosły, mój czas na pierwsze miłości już minął. Ten widok mnie strasznie zabolał, oni na siebie patrzą jak w obrazki święte a na mnie nigdy nikt tak nie spojrzy.
#przegryw
#przegryw
Taki Fordzik na przeczekanie na rok, dwa, co myślicie? Z wad oprócz wizualnych: przegląd i OC do lipca, klima do nabicia, bo słabo chłodzi, czujnik ABS w lewym, tylnym kole, głośnik w drzwiach z tyłu do wymiany bo pierdzi, głośnik czujników parkowania z tyłu. Poza tym na kompie nie pokazało żadnych błędów, zawieszenie spoko, nic nie stuka, dobrze zbiera nierówności.
Gość uczciwy, mamy wspólnego znajomego, zszedł na 8600, zejdzie na 8500. Jakie opinie ma ten silnik 1.8 125KM?
No i tak, fundusze mam na znacznie lepsze auto, ale jakoś tak szkoda mi ładować w auto, myślałem o jakiejś działce. Poruszam się głównie po mieście.
A ten fajny bo duży, dwa rowery pakuję na klapę i jedziemy gdzieś w teren. Nawet nie będzie aż tak szkoda jak poobdzieram.
- Przegląd - 100 zł, oc pewnie 500-1000 (nie wiem czy masz już jakieś zniżki)
- klima nie do nabicia, a do naprawy czyli kwota to ????
- czujnik ABS w lewym tylnym kole? Skąd wie że to czujnik? To że wyświetlił się błąd tego tylnego czujnika to rzeczywiście może by to uszkodzony czujnik to wtedy 100-120 zł z częścią i wymianą ale ten błąd oznacza też uszkodzona wiązkę lub sterownik,