Wpis z mikrobloga

Jak w niecałe pół roku z upadłej drużyny stać się jedną z najlepszych w Europie. Poradnik by Tuchel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż oczywiście trzeba oddać, że mieliśmy dużo szczęścia, a City nie wykorzystało karnego i nie podyktowano im prawdopodobnie niesłusznie drugiego. No ale z drugiej strony Chelsea strzeliła jeszcze 3 gole ze spalonego w tym 1 milimetrowy.

Tuchel 2/3 mecze z Guardiolą wygrał, czy to możliwe by wygrał 3 z rzędu? Trochę się obawiam jednak o ten najważniejszy mecz...
#chelsea #premierleague #mecz
Narcyz_ - Jak w niecałe pół roku z upadłej drużyny stać się jedną z najlepszych w Eur...

źródło: comment_1620498342oWFj6fHyQIJCnwG35tXrJV.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Narcyz_: Według mnie drugiego karnego nie było, sytuacja dobrze oceniona przez sędziego. A czy się uda w finale to zobaczymy, oby się udało :)
  • Odpowiedz
@Misticmac: @ihaha: czy ja wiem, być może udzielił mi się klimat złego sędziowania, bo Taylor słabo prowadził zawody w obie strony.

@mck95: Dziękuję, jako kibic Chelsea, mam nadzieję, że Arsenal jak najszybciej wróci do TOP4
  • Odpowiedz
@jutrobedzieinaczej: wślizg na pełnym sprincie, stracił kontrolę nad ciałem, wysoko noga, wjechał nakładką, trafił Wernera przed piłką. Gdyby Werner nie podskoczył, to teraz mógłby mieć połamaną nogę. Czerwona 100%.
  • Odpowiedz
Jak w niecałe pół roku z upadłej drużyny stać się jedną z najlepszych w Europie.

@Narcyz_: Ledwo 3 miejsce jednym punktem w Anglii i jedna z najlepszych w Europie? No tak średnio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TenTypZez: Pewnie ten drobny szczegół ci umknął, więc ci przypomnę, że sezon zaczął się we wrześniu, a Tuchel przyszedł pod koniec stycznia kiedy Chelsea była na 9 miejscu. Więc nawet przesadziłem z tą połową roku, bo minęły raptem 3 miesiące. Teraz są na 3 miejscu, pokonali lidera dwukrotnie i są w finałach Pucharu Anglii i Ligi Mistrzów. Więc tak, są jednymi z najlepszych w Europie.
  • Odpowiedz