Aktywne Wpisy

mug3n +5
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop
źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Klotrimazol +84
Prawda jest taka, że gdyby gonciarzowi nie nacisnęły na odcisk to dalej by był w tej bandzie ćpunów, prostytutek, lewaków, feministek, p0lek, k0biet i dalej by gardził facetami, którzy byli j3bani przez p0lki, i nacpany klaskałby uszami do przemówień odklejonych naćpanych prostytutek.
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz

Hej, man taki problem w pracy, ze moja menago nie chce dać mi wolnego kiedy mój tata jest umierający w szpitalu. Nie widziałam go od miesiąca i już nigdy nie zamienię z nim słowa. Nie śpię już kolejna noc z rzędu, a ona mi mówi że jestem potrzebna w pracy.
Problem jest też taki, że pracuje za granicą i jest ryzyko że wpakuję się na kwarantannę w drodze powrotnej. Co robić?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6094b2255a0849000ad36ed6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
YYYY czekaj chwilę. umierający ojciec vs jakaś osoba nie chce dać wolnego? Serio zadajesz takie pytania? Jak by mi raszpla nie chciała dać wolnego to najpierw dostała by w mordę a potem bym miał wsparcie całego zakładu.
Nawet jak cię zwolnią, to co z tego? Myślisz, że za 10 lat będziesz bardziej żałować tego, że nie pożegnałaś się z tatą, czy tego że w jakiejś tam pracy ci nie wyszło (w której traktują cię źle)?
Dobry kierownik zrozumie zawsze, nawet jak chory jest chomik.
Jak robią problemy z nieplanowanym wolnym... to niech sobie szukają nowego pracownika
no chyba, że chcesz być niewolnikiem całe życie(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Chyba zakładu karnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)