Wpis z mikrobloga

gdy moja (była) dziewczyna zdradzała mnie i wpadłem na jej chatę to kciukami r--------m typowi gałki oczne - do dziś płacę mu 850zł miesięcznie za trwałe kalectwo, warto było a typ jest ślepy jak kret - miał większego ode mnie ale ja znałem technikę kciuki-w-oczododoły więc ewolucyjnie wygrałem

@pablum:

Zdajesz sobie sprawę, że on mógł nawet nie wiedzieć, że Twoja loszka kogoś ma? To raczej ona powinna zostać nauczona moresu
  • Odpowiedz
zastanawia mnie, czy naprawde w to wierzysz, oraz czy naprawde sie tak dzieje, hmm

@Meritneit:

a jakie to ma dla Ciebie znaczenie? Jestem tylko anonem z internetów. lel. A tak na serio to jak pisałem: hiperbola to środek do przekazania prawd blackpillu. Sprawdź sobie mój post: blackpill 101 wersja dla normików.
  • Odpowiedz
bo Twoj opis w wiekszosci przypadkow raczej malo wspolnego ma z realiami

@Meritneit:

Bo dotyczy to top 1% elity genetycznej.
Zresztą może coś o tym wiesz, bo deklarowałaś się jako różowa.
  • Odpowiedz
@Meritneit: Pytanie po ilu cm długości wertykalnej szkieletu i nachyleniu szpar ocznych te zasady się łamią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oczywiście żartuję, nie obrażam ludzi xD
No, ale to w porządku, że się tak deklarujesz mimo wszystko.
  • Odpowiedz
@alkopijany: masz rację - dobrze, że koleś był leszcz (bo sam skończyłbym gorzej) a tata mi pokrywał ten koszt, aż nie dostałem dobrej pracy. Teraz po 16 latach śmieję się z tego - za 2 bombelki mam 17/20 tego hajsu a facet dalej nie widzi, jest bezrobotny i nie ma szans na użycie swego BWC. Inteligencja z genetyką wygrała.
  • Odpowiedz
chodzi mi o to, ze latwo osądzać kobiety jednoczesnie usprawiedliwiajac mezczyzn

@Meritneit:

Masz rację, dlatego ja nikogo nie usprawiedliwiam, tylko wskazują matrymonialne podwójne standardy wszystkich niczym trybun przegrywowy.
  • Odpowiedz