Aktywne Wpisy
Co ta dzisiejsza młodzież ma w głowie to ja nawet nie.
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
gharman +105
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
#koronawirus #covid #szczepienia #nauka
@MichelDeProteina: to własnie zdrowy rozsądek i nauka podpowiada żeby młodzi zdrowi ludzie poczekali z szczepieniem bo szczepionki są dalej w fasie testów, w tym przypadku na nas obecnie, szczepi się ludzi i patrzy na efekty. Rozumiem jeszcze szczepienie starych ludzi, bo są w jakiejś grupie ryzyka. Ale robienie nagonki na szczepienie wszystkich bez wyjątku i jeszcze straszenie że jak się nie zaszczepisz to zabierzemy Ci
@dac_oficjal opisał to dość dobrze @DanteTooMayCry. Choć jak napisałem, wolę popierać swoje argumenty dowodami a to zajmuje sporo czasu. Poza tym często pada argument o
@DanteTooMayCry Ale wiesz że mogłem nawet czytać te badania kiedyś, ale po prostu nie znam ich ADRESU na pamięć więc musze go ponownie wyszukać? Przecież to sie w żaden sposób nie wyklucza...
@zbiku90: Problem w tym, że to są ludzie tak #!$%@?, że jak zaczniesz ich zamykać za szerzenie niebezpiecznych informacji, to zaczną #!$%@?ć że REŻIM WALCZY Z PRAWDĄ I ZACZĄŁ SIĘ BAĆ. Zamkną się w swojej chłopskorozumkowej twierdzy jeszcze bardziej i tylko
@PanPiPi: Już widzę jak ty umiesz przeczytać publikacje po angielsku z zakresu wirusologii czy epidemiologii XDD
@PanPiPi: A teraz po polsku.
@MichelDeProteina: najlepsze, że oni się kreują na takich oświeconych, a nawet poprawnie po polsku pisać nie potrafią xD pomijam już czytanie ze zrozumieniem, bo jak nie napiszesz do takiego jak do debila, to dorobi sobie własną ideę tego, co chciałeś napisać, opartą na jego szurowskiej wyobraźni xD
@PanPiPi: Tak było XD
Powiedz jeszcze, że doktorat robiłeś z dodatniej polarności łańcucha RNA XDD
@Ranger: Ponadto oni zarażają swoimi psychozami normalnych ludzi, bo im częściej szury swoje urojenia #!$%@?ą, tym większa szansa, że komuś normalnemu od tego odbije bo zacznie działać jakiś efekt potwierdzenia, i ktoś kto całe życie wierzył, że szczepienia są ok zacznie mieć
@PanPiPi: To ciężki debil może coś takiego napisać.
Przecież to spisek!
Chłopie. Skoro wiesz czego szukać to jest to chwila. Dyskutuję na wykopie od lat w takich tematach i jeśli coś WIEM to też dokładnie wiem czego szukam na poparcie swoich słów i wystarczy na to chwila.
Ale, gdy jest
@Khaine: Paaanie, sam się dałem na to zrobić... Przez czytanie tych wysrywów na wykopie zacząłem mieć delikatny dystans do szczepień... Niestety, zanim miałem okazję się zaszczepić, to złapał mnie covid i w dwa dni choroby cały zdrowy rozsądek mi powrócił.