Wpis z mikrobloga

@ap0linary właśnie się zastanawiałem, czy warto po skończeniu epilogu grać w online, ale chyba po prostu wezmę się za pierwszą część. Swoją drogą jesteś w stanie opisać, czemu nie warto?
  • Odpowiedz
@Pendunate: podam to na przykładzie - granie w online jest jak budowanie domu w ktorym nie masz mozliwosci wplyniecia na nic wiecej niz kolor cegły - to znaczy, ze nic co osiagniesz w online nie bedzie mialo zadnego znaczenia bo wszystko co dostajesz za wykonywanie zadań moze zostac wydane na błyskotki - ubrania, bron, amunicje i do niczego to nie prowadzi. Oczywiscie mozesz sobie kupic lepszego szybszego konia ale co
  • Odpowiedz
@Pendunate: lepiej ten czas po zakonczeniu fabuły poswiecic na eksploracje mapy i dopelnianie odkrywania zwierząt, kart i przedmiotow kolekcjonerkich bo mapa jest ultra wielka i mozna sobie fajnie pozwiedzac
  • Odpowiedz
@ap0linary a te zadania chociaż ciekawe? W gta online się nawet spoko bawiłem, ale tam miałem ekipę i robiliśmy napady. W rdo bym grał sam. Jest w tym co się tam robi jakaś fabuła, czy to tylko nieudolny sandbox, który nie ma podjazdu do gier mmo?
  • Odpowiedz