Aktywne Wpisy
bartek-b0 +3
Co byście polecili osobie, która:
- jest w przedziale wiekowym 30-35lat
- ma kupione mieszkanie na własność bez kredytu
- zarabia około 8-9tys zł netto/miesiąc
- wydaje miesięcznie na życie około 2500zł i nie chce wydawać więcej
- ma około 250tys na lokatach i kontach oszczędnościowych
- docelowo za około 10lat chce już żyć na spokojnie najlepiej z dochodami pasywnymi
Jakie ruchy inwestycyjne poczynić ? Wstępnie myślałem dozbierać brakującą kwotę na zakup
- jest w przedziale wiekowym 30-35lat
- ma kupione mieszkanie na własność bez kredytu
- zarabia około 8-9tys zł netto/miesiąc
- wydaje miesięcznie na życie około 2500zł i nie chce wydawać więcej
- ma około 250tys na lokatach i kontach oszczędnościowych
- docelowo za około 10lat chce już żyć na spokojnie najlepiej z dochodami pasywnymi
Jakie ruchy inwestycyjne poczynić ? Wstępnie myślałem dozbierać brakującą kwotę na zakup

kaczek93 +64
Moja babcia od jakiegoś czasu dokarmiała kotkę sąsiadów, która przychodziła się u niej stołować (saszetkować?). Była bardzo wychudzona, więc szybko wyszło na jaw, że niedawno urodziła (kotka, nie babka). Ci sąsiedzi jej nie karmili niczym, bo ma sobie myszy łapać. Z czasem zaczęła przychodzić nawet 4x dziennie, totalnie ignorując obecność kotów mojej babki, wchodziła sobie do domu jak do siebie.
No i długo nie trzeba było czekać, dziś przyprowadziła ze sobą dwa
No i długo nie trzeba było czekać, dziś przyprowadziła ze sobą dwa

Serio, jeśli ktoś myśli, że ona tu tylko udaje taką idiotkę, to powinien się głęboko zastanowić nad sobą. Nawet realizatorzy programu przecież załamani i wyraźnie wybierają znamienne sceny by pokazać jaka jest płytka. Dwanaście kontynentów. Ja #!$%@?.
#hotelparadise
@mamut2000: Nie da się chyba, trzeba oglądać Hotel Paradise i ryć sobie psychikę. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Luiza 14
Nathalia 8
Ewa 9
Kornelia 9
Bogusława 9
Kara 6
#hotelparadise
Kara nie zrozumiała większości pytań (bo nie rozumie do końca polskiego)
powinieneś wkleić je wszystkie oprócz geniusza Luizy.
A tak ogólnie obejrzyj sobie "lajw", a nie sklejkę produkcyjną do tv. Ewka spoko dziewczyna, normalnie z każdym pogada na każdy temat. Najlepsza z tego sezonu.
- ogladanie paradisehotel
- nazywanie kogos ameba