Wpis z mikrobloga

#rozdajo
tl;dr: Zaplusuj albo skomentuj, a staniesz przed szansą zdobycia cienkiego portfela w kolorze czarnym bądź brązowym z kolekcji Dandycore x Daag o wartości 159 zł!

Przez parę ostatnich miesięcy intensywnie pracowaliśmy nad kolekcją akcesoriów skórzanych. Z pomysłem mierzyliśmy się już od dawna (w zasadzie od roku), ale dopiero teraz natrafiliśmy na okazję, żeby zrobić to dokładnie tak, jak chcemy. Czyli w stylu kapsułowej garderoby, porządnie, ale bez obawy o to, że nasi klienci będą musieli wyciąć nerkę, by pozwolić sobie na produkty.

I wiecie co?

Na pierwszy rzut w naszej limitowanej kolekcji idą cztery produkty. Każdy z nich jest do bólu klasyczny, ale został wyposażony w fajne udogodnienia, których brakowało nam w konkurencyjnych wyrobach. W ofercie znajdziecie:

- klasyczną torbę codzienną wykonaną w całości ze skóry w kolorach brązowym i czarnym;
- cienkie portfele skórzane z naturalnym wykończeniem wnętrza
- pasek z połączenia skóry i elastycznej taśmy, który zapewnia nie tylko świetny styl, ale także maksimum wygody
- absolutnie unikatową na polskim rynku torbę codzienną wykonaną z łączonych materiałów idealną dla fanów rozwiązań eleganckich jak i mocno sportowych.

Dla prawdziwych łowców okazji mamy też pakiety, które pozwalają obniżyć cenę zestawu o dodatkowe 10% od ceny preorderowej!

Z rzeczy technicznych:
- szyjemy w Polsce w rozdzinnej firmie z Lublina, która robi też produkty dla znanych i cenionych marek;
- korzystamy z polskich skór garbowanych roślinnie
- oferujemy jakość i design, za które w wielu przypadkach trzeba by zapłacić nawet dwa razy więcej.

Dziś zapraszam Was do wzięcia udziału w rozdajo, w ramach którego możecie wygrać cienki portfel, po przetestowaniu którego nie będziecie chcieli wrócić do standardowego nieporęcznego grubasa.Zaplusuj albo skomentuj, a staniesz przed szansą otrzymania modelu, dzięki któremu zapomnisz o wypchanych kieszeniach spodni, marynarek i kurtek!

Losowanie z użyciem #mirkorandom odbędzie się w niedzielę 2.05.2021 r. o godzinie 16:30.

Preorder będzie trwał do 27.05.2021. Jeśli więc nie wierzycie w ślepy traf i wolicie bardziej tradycyjne metody pozyskiwania rzeczy, to wszystkie produkty możecie kupić w oficjalnym sklepie:

https://e-daag.com.pl/pl/c/KOLEKCJA-DANDYCORE/476

Na duże produkty powyżej 250 zł darmowa dostawa jest z automatu. Na pasek i portfele na hasło:

otrzymacie darmową przesyłkę wybraną formą, co pozwoli urwać kilkanaście złotych. Niby nic, a jednak choćby na dużą butelkę coli wystarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Będę wdzięczny za informację jak podoba Wam się nasza kolekcja. A może macie propozycje kolejnych produktów, które warto by rozważyć podczas w przyszłości? Formularz komentarzy jest do waszej dyspozycji!

Pozdrawiam Was serdecznie, dziękuję za wsparcie i życzę, by wiosenne słońce jak najszybciej nas ogrzał swoimi ciepłymi promieniami, bo coś dzisiaj z nim słabo

Wasz Uszaty

#ubierajsiezuszatym #ubierajsiezwykopem #modameska #menswear #modadamska #klasycznaelegancja

PS: W pierwszym komentarzu znajdziecie mema, do zrobienia którego zainspirował nas popularny serial. Wiecie o któy chodzi?
Pobierz UszatyBloger - #rozdajo
tl;dr: Zaplusuj albo skomentuj, a staniesz przed szansą zdob...
źródło: comment_1619879050Z1RZINALdU0HryYimj17BD.jpg
  • 44
@vostok: @WabiSabi: Otusz nie będzie marketingowego gadania, a same fakty i trochę matematyki.
Od ceny trzeba odliczyć 23% VATU, 18% podatku dochodowego, koszt wyprodukowania portfela, marketing, opakowanie i darmową wysyłkę. No i wychodzi, że marża wcale nie jest aż taka duża, jakby się mogło wydawać. I o ile można się śmiać z wysokiej jakości materiałów czy wykonania, że to tylko korpo bełkot, tak te czynniki też mają ogromne znaczenie. Bo
Każdy z nich jest do bólu klasyczny, ale został wyposażony w fajne udogodnienia, których brakowało nam w konkurencyjnych wyrobach.

@UszatyBloger: powiedz proszę jakie udogodnienie jest w tym portfelu? Bo mam wrażenie, że taki cienki z 2 kieszeniami to przeróżne firmy robią od kilku lat..

Od ceny trzeba odliczyć 23% VATU, 18% podatku dochodowego

@UszatyBloger: ku ścisłości to podatek bym odejmował od marży, a nie od ceny. Bo chyba koszty wrzucanie
Bo albo się robi dobrze i w Polsce (czytaj z wyższymi kosztami pracy i poszanowaniem praw pracowników), albo się klepie to na dalekim wschodzie, sprowadza i narzuca marżę

@UszatyBloger: wiem, że firmy, firemki, różnej maści interesiki lubią się popromowac na wypoku, ale daj spokój., uderzanie w patriotyczne tony jest zupełnie nie na miejscu, jeśli próbujecie oskubać rodaków na 160 zyli (i to po promocji!) za kawałek skóry z 4 przeszyciami, co
@maur: Robią, owszem, to jest dość prosty design, przy którym ciężko jest wymyślić coś nowego. Na pewno wyróżniającym elementem jest brak podszewki, który odkrywa fajną mizdrę, czyli wewnętrzną strukturę skóry. Co do kalkulacji, to pełna zgoda, podałem te podatki dla ogólnej świadomości :)
@UszatyBloger: Czy nie idzie wymyślić.. manufaktura Miller (manumi) czy bellroy robią cienkie portfele w różnych opcjach udogodnieniach :)
Jasne, możecie iść z klasyka bez żadnego dodatku, po prostu zabrzmiało nieco zaskakująco w połączeniu z hasłem o udogodnieniach ;)
@vostok: Nikt tu z niczego nie skubie, cena jest ustalona wedle rynkowego standardu dla podobnych produktów z tego segmentu. Poza tym na cenę produktu wpływa choćby marka, czyli cały świat przeżyć, gwarancja jakości i wiele innych zupełnie niepieniężnych czynników. Nasza kolekcję poprzedziło pół roku solidnych badań rynku, teraz czas na weryfikację. Co do grubości, to punktem odniesienia sa tradycyjne portfele. Gdyby zastosować cienką skórę, to pewnie dałoby się zejść do 0,5
@maur: Te udogodnienia to raczej w torbach, bo tam jest na czym podziałać, w portfelu postawiliśmy na minimalizm. W twoim mizdra jest starta (na pierwszy rzut oka, jeśli się mylę, to napisz), u nas ma włoskowata strukturę :)
@UszatyBloger: Faktycznie może się różnic, nie wiem czy to nie kwestia tego ze mój mam dwa lata i zużycie materiału? No nic, lubie produkty ze skory, ale może nie jestem targetem bo żaden nie porywa mnie. Ale fajnie, ze działasz, kibicuje! :)
Poza tym na cenę produktu wpływa choćby marka, czyli cały świat przeżyć, gwarancja jakości i wiele innych zupełnie niepieniężnych czynników. Nasza kolekcję poprzedziło pół roku solidnych badań rynku, teraz czas na weryfikację.

@UszatyBloger: Poważnie? Wycięcie prostokąta, potem zawinięcie go z obu stron i przeszycie wymagało od Was pół roku solidnych badań rynku, bo daje to "cały świat przeżyć", więc należy się 200 zyli?
Wybacz, ale to niezły bełkot jest. Jak pisałem,
@vostok: No tak działa branding, bo to w części jest sfera produktowa, a w drugiej zupełnie nie. Jeśli dla Ciebie liczy się tylko produkt, to spoko, nie neguję takiego podejścia. Ja zwracam tylko uwagę na ten aspekt, który w skrajnych przypadkach nakazuje niektórym ludziom stać w kolejkach po nowego iphone'a czy zapisywać się na dropy dyskusyjnych estetycznie butów.