Aktywne Wpisy
mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +8
Co byście tu zmienili
tl;dr: Zaplusuj albo skomentuj, a staniesz przed szansą zdobycia cienkiego portfela w kolorze czarnym bądź brązowym z kolekcji Dandycore x Daag o wartości 159 zł!
Przez parę ostatnich miesięcy intensywnie pracowaliśmy nad kolekcją akcesoriów skórzanych. Z pomysłem mierzyliśmy się już od dawna (w zasadzie od roku), ale dopiero teraz natrafiliśmy na okazję, żeby zrobić to dokładnie tak, jak chcemy. Czyli w stylu kapsułowej garderoby, porządnie, ale bez obawy o to, że nasi klienci będą musieli wyciąć nerkę, by pozwolić sobie na produkty.
I wiecie co?
Na pierwszy rzut w naszej limitowanej kolekcji idą cztery produkty. Każdy z nich jest do bólu klasyczny, ale został wyposażony w fajne udogodnienia, których brakowało nam w konkurencyjnych wyrobach. W ofercie znajdziecie:
- klasyczną torbę codzienną wykonaną w całości ze skóry w kolorach brązowym i czarnym;
- cienkie portfele skórzane z naturalnym wykończeniem wnętrza
- pasek z połączenia skóry i elastycznej taśmy, który zapewnia nie tylko świetny styl, ale także maksimum wygody
- absolutnie unikatową na polskim rynku torbę codzienną wykonaną z łączonych materiałów idealną dla fanów rozwiązań eleganckich jak i mocno sportowych.
Dla prawdziwych łowców okazji mamy też pakiety, które pozwalają obniżyć cenę zestawu o dodatkowe 10% od ceny preorderowej!
Z rzeczy technicznych:
- szyjemy w Polsce w rozdzinnej firmie z Lublina, która robi też produkty dla znanych i cenionych marek;
- korzystamy z polskich skór garbowanych roślinnie
- oferujemy jakość i design, za które w wielu przypadkach trzeba by zapłacić nawet dwa razy więcej.
Dziś zapraszam Was do wzięcia udziału w rozdajo, w ramach którego możecie wygrać cienki portfel, po przetestowaniu którego nie będziecie chcieli wrócić do standardowego nieporęcznego grubasa.Zaplusuj albo skomentuj, a staniesz przed szansą otrzymania modelu, dzięki któremu zapomnisz o wypchanych kieszeniach spodni, marynarek i kurtek!
Losowanie z użyciem #mirkorandom odbędzie się w niedzielę 2.05.2021 r. o godzinie 16:30.
Preorder będzie trwał do 27.05.2021. Jeśli więc nie wierzycie w ślepy traf i wolicie bardziej tradycyjne metody pozyskiwania rzeczy, to wszystkie produkty możecie kupić w oficjalnym sklepie:
https://e-daag.com.pl/pl/c/KOLEKCJA-DANDYCORE/476
Na duże produkty powyżej 250 zł darmowa dostawa jest z automatu. Na pasek i portfele na hasło:
otrzymacie darmową przesyłkę wybraną formą, co pozwoli urwać kilkanaście złotych. Niby nic, a jednak choćby na dużą butelkę coli wystarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Będę wdzięczny za informację jak podoba Wam się nasza kolekcja. A może macie propozycje kolejnych produktów, które warto by rozważyć podczas w przyszłości? Formularz komentarzy jest do waszej dyspozycji!
Pozdrawiam Was serdecznie, dziękuję za wsparcie i życzę, by wiosenne słońce jak najszybciej nas ogrzał swoimi ciepłymi promieniami, bo coś dzisiaj z nim słabo
Wasz Uszaty
#ubierajsiezuszatym #ubierajsiezwykopem #modameska #menswear #modadamska #klasycznaelegancja
PS: W pierwszym komentarzu znajdziecie mema, do zrobienia którego zainspirował nas popularny serial. Wiecie o któy chodzi?
Od ceny trzeba odliczyć 23% VATU, 18% podatku dochodowego, koszt wyprodukowania portfela, marketing, opakowanie i darmową wysyłkę. No i wychodzi, że marża wcale nie jest aż taka duża, jakby się mogło wydawać. I o ile można się śmiać z wysokiej jakości materiałów czy wykonania, że to tylko korpo bełkot, tak te czynniki też mają ogromne znaczenie. Bo
@UszatyBloger: powiedz proszę jakie udogodnienie jest w tym portfelu? Bo mam wrażenie, że taki cienki z 2 kieszeniami to przeróżne firmy robią od kilku lat..
@UszatyBloger: ku ścisłości to podatek bym odejmował od marży, a nie od ceny. Bo chyba koszty wrzucanie
@UszatyBloger: wiem, że firmy, firemki, różnej maści interesiki lubią się popromowac na wypoku, ale daj spokój., uderzanie w patriotyczne tony jest zupełnie nie na miejscu, jeśli próbujecie oskubać rodaków na 160 zyli (i to po promocji!) za kawałek skóry z 4 przeszyciami, co
Jasne, możecie iść z klasyka bez żadnego dodatku, po prostu zabrzmiało nieco zaskakująco w połączeniu z hasłem o udogodnieniach ;)
@UszatyBloger: Poważnie? Wycięcie prostokąta, potem zawinięcie go z obu stron i przeszycie wymagało od Was pół roku solidnych badań rynku, bo daje to "cały świat przeżyć", więc należy się 200 zyli?
Wybacz, ale to niezły bełkot jest. Jak pisałem,
A portfel wygląda super! (przynajmniej na zdjęciach ;))