@IceBeast: Ja akurat mam tylko ogólne pojęcie, że to jakaś działalność youtubowa, ale kompletnie nie wiem co prezentują i na czym polegają te filmy ¯_(ツ)_/¯
@IceBeast: a tacy internetowi idole młodzieży, którzy wpędzają ich w kompleksy i trochę drenują ich z czegoś cenniejszego niż pieniądze - czyli z ich czasu
I takie komentarze nakręcają ta cała kule marketingowa, bo gdyby się nikt tym nie interesował to nikt by o tym nie pisał. A boomerzy zamiast mieć to w dupie to spuszczają się pod postami jaka to teraz młodzież jest. I Friz się później cieszy że fraza lody ekipy bije rekordy klikalności. I odcina kupony bo się dzieciaki biją o lody.
@B0mblak: mi to kiedyś było tłumaczone o co tam chodzi, ale czułem się jakbym był babcią, której ktoś pokazuje mema i dopytuje się jakie to ma znaczenie i dlaczego to jest ciekawe. Podsumowując - nadal nie wiem.
@IceBeast: -cholerne dzieciaki i ich internety, jakieś lody, kto to ten fris? Jak one mogą wogle to oglądać jak to tak kurde, co to ja cie, ale jakto huuuurrrrrr
#ekipa #friz
źródło: comment_1619786528Gp9xsrSa8B5QfX1mIY9MzF.jpg
Pobierzźródło: comment_1619820026TpnjYAW659tCjFVU8EbNjQ.jpg
Pobierz