Aktywne Wpisy

lukasj +145
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Niedobry +151
Oho cieciembiorca zlodziej sie wypowiedzial.
J--------i...
J--------i...
źródło: 1000022422
Pobierz

źródło: comment_1619731242HHo3TW2mAwdG0AjzCWnKfI.jpg
Pobierzźródło: comment_1619731286QvxzlputNSINglMA5SQRDQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1619731333akFGpbkmVz14vuVpMsXQYK.jpg
Pobierzźródło: comment_1619731398V2fHh458ZrafHj7CUBGfli.jpg
Pobierz@Habemuspapam69: żeby było śmieszniej to wcześniej robiłem takie trasy 20 letnim Mondeo, który szczęśliwie unieruchomił się w Polsce (układ napędowy) i na szybko w ciemno musiałem kupić inne auto. Padlo na Asterkę bożą, zawsze chciałem mieć jakieś cabrio nie wydając milionów xD
@EnderWiggin: rower to triban 100 z Decathlonu z odkręconym kołem z przodu xD
źródło: comment_1619733680aB9EeXF274KKnAk8sVRjFd.jpg
PobierzTo Astra ?
@EnderWiggin: właśnie jak masz 4 osobowe cabrio, to jest sporo miejsca w bagazniku. Jak mierzyłem to mniej więcej z 6 czy 7 dużych toreb podróżnych po 40l xD
Tak, to Astra G Bertone 1.6 benzyna xD
@czy_pisiont: no wygodniej się wkłada i wyjmuje niż w liftbacku nawet po złożeniu dachu xD trzeba koło odkręcić, ale w tym rowerze to 15 sekund bez narzędzi
@Gawith_Apricot: w sumie możliwe, bo jak dociskalem gaz i nie przyspieszał, a potem odpuściłem całkowicie i znów wcisnalem, to jakby czasami się 'resetowal' i zalapywal
Jutro jak wyruszę dalej to poobserwuje jeszcze, ale trochę się cykam ze skończę
@czy_pisiont: no to akurat dobre jest, do kombiaka wkładasz co chcesz, nawet kanapę przewieziesz xD
@czy_pisiont: no, to dobre bo z namiotem nie trzeba się bawić ( ͡º ͜ʖ͡º) jak tylne siedzenia składaja się na płasko, to już w ogóle bajka