Aktywne Wpisy
Korsir +96
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
animal +185
Uważajcie mirasy, w górach Sowich biega luzem amstaff
#tesla #spacex #neuralink #boringcompany #elonmusk #ciekawostki #gielda
Która z firm Elona będzie najwięcej warta w 2050 roku?
@gosciu82: rozumiem, że Ty znasz więcej firm Elona, niż te wymienione?
@gosciu82: ta rakiety to mogą być XXI-wieczne lotniskowce - dzisiaj kto ma 11 grup uderzeniowych ten rządzi światem, za 100 lat tak będzie z tymi którzy mają 11 grup uderzeniowych wojsk kosmicznych a przynajmniej zdolność do szybkiego wystrzelenia tam dużej ilości sprzętu.
Np. flota 1000 Starshipów zdolna do przerzutu 30 000 marines w dowolny punkt świata w 30 minut byłaby dość interesującą projekcją siły
@nophp: a możesz uzasadnić? Wyprawa na marsa kalkuluje się tylko z naukowego punktu widzenia. SpaceX ma Falcona Heavy: tutaj ładnie widać jak małe jest teraz zapotrzebowanie na duże rakiety nośne.
@goferoo: to samo co Elon :)
Oczywiście się machnąłem z numeracją wieków, miałem na myśli "XXII-wieczne". W pozostałe 80 lat tego stulecia raczej kosmos znacząco nie zmieni paradygmatu prowadzenia wojny konwencjonalnej. Ale na początku następnego stulecia gdy loty w kosmos powinny być już normą a może i pojawi się tam pierwsza infrastruktura obronna - kto wie.
Choć coś czuje że przez wiele dekad zbrojenie się
Banki, dolar nie będzie nic warty itp. Przecież Ty nie wiesz, że tu się na wykopie eksperci martwią czy mBank (powiązany w 100% z drugim największym bankiem w Niemczech) będzie miał z czego wypłacić kasę za akcje GME. Więc co to za pytanie ( ͡° ͜ʖ