Aktywne Wpisy

adixon777 +6
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arkan997 +112
Czy tylko mnie boli jak wiele ze starszych gier na GOGa nie zostało przetłumaczonych na język polski? Niby człowiek zna angielski ale przecież doskonale pamiętam jak wiele z tych nieprzetłumaczonych tytułów ogrywałem po polsku. Ba! Takie gry jak Throne of Darkness czy Chciago 1930 dostały przecież pełny polski dubbing. A dziś? Dziś polski GOG nie ma nawet za bardzo ochoty dodawać napisów do takich gier jak Venetica, Arcanum czy Świątynia Pierwotnego Zła.
źródło: Click
Pobierz

Kurde, kupiłem sobie dysk ssd do laptopa jest elegancko, chce wgrać system na ten dysk takim sposobem, że nagrałem sobie na pendriva system z oficjalnej strony windowsa, tak jakby stworzyłem ten ich nośnik czy jak to tam nazwali, ale po włożeniu i wybraniu w biosie "Windows Boot Manager" jako pierwsze w kolejności włączania, włącza się normalnie system zamiast odpalić się z pendrive.. ktoś coś pomoże?
źródło: comment_1619308122YFIZoKAKW5dxcPbyoDImS1.jpg
Pobierz@10129: to "Boot Configuration" To jest jakby podpunkt, nie idzie w niego wejść
w security powinien być secure boot
a gdzie masz legacy jak nie tutaj to nie wiem, i tak pewnie to by nie pomogło coś czuję.
źródło: comment_16193092554QbYueW1XR8fpiagSQhZX0.jpg
Pobierzźródło: comment_1619309297heD6k9lTGggPtFu9evksVH.jpg
Pobierzquiet boot też bym wyłączył i zobaczył, czy nie próbuje czegoś powiedzieć..
źródło: comment_1619309649iqhAhzif9Xsm769elquD5s.jpg
Pobierznie wiem co go boli szczerze mówiąc. nie psize nic na ekranie podczas odpalania? po wyłączeniu tego quiet boot
źródło: comment_1619310333VSBjoSe8JFSJnVlDZLnH8h.jpg
Pobierz