U was też rodzice oszaleli na punkcie szczepionki? Moja mama mi powiedziała, że jak się nie zaszczepie to mam do nich nie przyjeżdżać ¯\_(ツ)_/¯ #koronawirus #szczepienia #pandemia
Jak masz dzieci, to zaszczep się i powiedz, żeby się zaczepili przeciwko pneumokokom i powtórzyli antygeny na krztusiec, albo ich nie odwiedzisz. Może zejdzie im z mózgu.
@Bialy_zeszycik: Nie chcę się wtrącać w twoje relację z rodzicami ale chyba nie są najlepsze kiedy tak mówi. Żaden kochający rodzic nie odrzuci dziecka, bo coś tam się dzieje na świecie.
@Turbonekro: akurat moja mama to ciężki przypadek, przez tą pandemię i tv sama pogorszyła sobie zdrowie, był moment ze nawet twarz odkazala tymi środkami. Co chwile chodzi i wszystko dezynfekuje, chodzi czasem w domu w maseczce.... Rozumiem, ze może się martwić ale jakoś wcześniej nie miała problemu, żebym przyjeżdżała, a sama nie była zaszczepiona, nie wiem skąd ta zmiana.
@NerlaTotep: ja nie neguje szczepień, tylko taki tekst osoby zaszczepionej mnie bardzo dziwi. Jak przyjdzie na mnie czas i będzie taka konieczność to tez się zaszczepie
@LordNargogh: ja przecież nie napisałam, ze się nie zaszczepie. Już pomijając kwestie samego składu tych szczepionek, nie wiem czy można powiedzieć że są bardziej wyedukowani czy po prostu zastraszeni
@Bialy_zeszycik: W sensie za i przeciw przyjeżdżania do rodziców :p Bo nie wiem czy jasno to napisałem xD ja też nie neguje, zaczepie się pewnie ale jak przyjdzie moja pora :)
@Bialy_zeszycik: moja babcia dzwoniła do swojej kuzynki i pyta jej się czy by nie przyszła do niej w odwiedziny, a ta się pyta - a zaszczepiłaś się? Nie? To nie przyjdę xD Z jednej strony XD a z drugiej przykre to
¯\_(ツ)_/¯
#koronawirus #szczepienia #pandemia
Czemu oszaleli? Podejrzewam, wiek już swój mają, to się martwią + paka medialna, wszędzie co innego, i gotowe :).
U mnie sprawa indywidualna u każdego i tyle
Jak masz dzieci, to zaszczep się i powiedz, żeby się zaczepili przeciwko pneumokokom i powtórzyli antygeny na krztusiec, albo ich nie odwiedzisz. Może zejdzie im z mózgu.
Z jednej strony XD a z drugiej przykre to