Wpis z mikrobloga

• 79
@Neater @gefallenerubermensch Ja p------e jesteście upośledzeni ? XD Mieszkasz w USA ,to musisz się liczyć z tym ,że dostaniesz kulkę, za atak na drugą osobę z nożem, kiedy policjant mierzy do Ciebie z pistoletu. Przecież policjant to nie Steven Seagal ,żeby rzucać się na uzbrojonego i obezwładniać go jednym ruchem ręki, ani też rewolwerowiec , który zmieni w ułamku sekundy pistolet na paralizator ,k--w@ z kim Ja tu siedzę
  • Odpowiedz
@gefallenerubermensch: Spytaj dowolnego eksperta od sztuk walki - jak się nazywa sytuacja jak chcesz obezwładnić przeciwnika gołymi rękami jak on trzyma nóż - jest na to termin "debi.ny pomysł". To się udaje bezproblemowo tylno na filmikach w YT
  • Odpowiedz
@Neater: Gościu, że Ci się nie kręci w głowie od tych fikołków. Kojarzę jeszcze jedną sytuację gdzie czarny mężczyzna w parku z nożem biegł w strone policjanta, zgadnij co zrobił policjant. Tak użył paralizatora i potem dostał nożem. https://chicago.suntimes.com/crime/2020/10/1/21497997/police-shooting-video-shaon-jermy-ochea-warner-copa
Osoba, którą uratował policjant na pewno jest wdzięczna, że policjant nie stwierdził, że nie zaryzykował paralizatorem.
  • Odpowiedz
@Chuseok: jeszcze jak,
Ofc nikt nie zasługuje na przedwczesna śmierć ale jak ktoś lata z nożem z jednoznacznym zamiarem to nikt normalny nie powinien mieć wątpliwości co do skutków takiego działania ¯_(ツ)_/¯

Każdy ma swoich p------------w w USA mają jakichś chorych zwyroli negujących przestępstwa, my mamy pis czyli to samo plus katoliban,
Każdy niesie swój krzyż XD TAK INDOKTRYNACJA ZACZĘŁA DZIAŁAĆ XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@pzqmoxwn: a ja kojarzę sytuację, gdzie gość wyjechał opancerzonym buldożerem - tylko to znowu nie ta sytuacja o której mówimy, gdzie dziewczyna trzymająca nóż była tyłem do policjanta.
  • Odpowiedz
@einz: Opie ! Ona jest czarna ! Logiczne myślenie nie należy do ich atutów, zwłaszcza jak od małego została wychowana by rozwiązywać problemy i konflikty przemocą. Nie bez powodu mowią na nie BT-1000 (black terminator)
  • Odpowiedz
fajnie by było, gdyby policjanci oprócz broni na ostrą amunicję mieli też paralizatory. Mogli by wtedy obezwładnić niebezpieczną osobę zamiast ją zabijać.

@Neater: a masz minimalne pojęcie jaka jest skuteczność paralizatora i jak one działają? W sytuacji gdzie czyjeś życie jest przez kogoś bezpośrednio i pilnie zagrożone użycie paralizatora byłoby fatalną decyzją
  • Odpowiedz
@Neater: Dobrze że paralizatory zawsze działają i nigdy się nie zdarzają sytuacje że jedna z elektrod się nie przebiła przez ubranie czy chociażby że patus jest zbyt naćpany żeby poczuć że jest właśnie rażony i powinien przestać atakować, oraz że można z nich korzystać z na tyle dużej odległości że jak nie zadziała to można przeładować albo chociażby wyciągnąć b--ń palną zanim zostaniesz wypatroszony.

Pomijam tu że nawet postrzał z
  • Odpowiedz
@Chuseok: Weź mi wytłumacz, jakim śmieciem, jaką szmatą, jakim odpadem bez godności i honoru trzeba być, by drzeć mordę i protestować, bo policjant uratował czyjeś życie odstrzeliwując niebezpieczną psychopatkę?
Całe BLM powinno się wybrać chilijskim helikopterem nad Pacyfik.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Dave987654321: To co mówisz ma sens + na filmiku widać, że atakujący (Makhia) nie zachowuje się normalnie (w sensie może być na dragach) - wybiega z nożem, popycha i atakuje randomową osobę następnie rzuca się z nożem na drugą. Ten chłop też jakiś p------y, bo potem z-----ł kopa tej co została popchnięta. Też należy zrozumieć, że policjanci w takich sytuacjach mają ok. sekundy na podjęcie działań, a sytuacja jest napięta
  • Odpowiedz