Aktywne Wpisy
Cancermoon +40
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Takie rzeczy dzieją się w klubie nocnym w South Beach Miami o godzinie 23:40.
https://twitter.com/disclosetv/status/1384166077081341963
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #konfederacja #bekazpodludzi #usa
@Frank_Forsyth: Tylko zniżam się do waszego poziomu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ordo_Publius: (ʘ‿ʘ) Co. Porównanie dzieci które miedzy sobą dla siebie się bawią oraz nauczycieli którzy tam są od ich
@defkor: Każdemu defkorze, każdemu.
@AutismoHarbinger: One dosłownie chodziły przez parę sekund po scenie (-‸ლ)
12 latka w odróżnieniu do osób dorosłych nie jest w stanie podjąć świadomej decyzji dotyczącej seksu z osobami dorosłymi.
@Mr_3nKi_: Tylko Twoją mamę lubię oglądać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ordo_Publius:Ale za to starsze osoby mogą ją wykorzystać mówiąc, że to przecież normalne tak jak ty to robisz.
@Mr_3nKi_: Nie mogą, bo łamią prawo.
@Ordo_Publius: A jest wstanie podjąć świadomą decyzję o byciu obiektem seksualnym w nocnym klubie? Sądzisz że to nie wpływa na jej postrzeganie seksualności?
@Ordo_Publius: Przecież szuris tutaj nie chodzi o to, że ona będzie chciała z kimś uprawiać seks xD. To jeszcze dziecko i takimi dziećmi łatwo manipulować.
@Ordo_Publius: Czyli dziewczynka będąca w nocnym klubie, gdzie dają jej pieniądze jak za striptiz, jest całkiem legalne i w ogóle nie jest dziwne?
@Ordo_Publius: Skąd wiesz? Wiesz ile tam zboków moze być? Kto normalny to ogląda? Chyba ty I @artpop
@Mr_3nKi_: Jakoś Ciebie tam nie widzę.