Wpis z mikrobloga

https://youtu.be/rZuJ0masYjo Ten gość w piękny sposób pokazuje, że jeżeli plotki na temat Badoskiego (posiadanie osobistej listy mechanik które za wszelką cenę muszą znaleźć się w produkcji) okazałyby się w 100% prawdziwe, to łebek jest pierwszorzędnie winny za spierdzielenie tej gry. HWDB
#cyberpunk2077
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pabbcio: w tym filmiku padło bardzo mądre zdanie

this game could have been a great rpg, a great cyberpunk crime sandbox, a great first-person shooter, a great non linear story, but it cannot be all of them at once
  • Odpowiedz
@Exenex: sluchajac reklam mozesz sie dowiedzieć że : sa idealne proszki do prania, idealne samochdy, idealne i najlepsze oferty na abonament telefoniczny itd. Reklamy ogłupiają aby człowiek tylko kupił produkt nawet jak mu jest nie potrzebny.
  • Odpowiedz
@Exenex: " redzi twierdzili inaczej " - czyli dalaś się złapać w pułapkę marketingu. Mialbyc idealny produkt bo tak mowila reklama - a masz inne wrażenia. Czyli reklama zadzialała idealnie - kupiłaś produkt ktory jest gównem. I o to chodzi w reklamie
  • Odpowiedz
@cin123654: Nie dałam się złapać w pułapkę marketingu. Już Ci tłumaczyłam dlaczego zakupiłam Cyberpunka 2077 na premierę. Ciekawiło mnie samo zjawisko jakim stała się ta gra. Spodziewałam się, że CP2077 może nie wyjść i będzie dużym zawodem. I co? Mam teraz się cieszyć, że redzi kłamali? Mam to ignorować, bo przecież nie mogli zrobić gry idealnej? Czy może jednak mam prawo do wytykania im nieuczciwego marketingu i kłamstw
  • Odpowiedz
@Exenex: podobnie było kiedyś z zakupami w Mango - ludzie też brali produkty bo jakiś aktor w tv je zachwalał. Kupowali noże aby je sprawdzić że są super a poźniej oszukali mnie - aktor mowił że to super produkt :-) . cała machina marketingu nie zmieniła się od wielu lat...
  • Odpowiedz
podobnie było kiedyś z zakupami w Mango - ludzie też brali produkty bo jakiś aktor w tv je zachwalał. Kupowali noże aby je sprawdzić że są super a poźniej oszukali mnie - aktor mowił że to super produkt :-) . cała machina marketingu nie zmieniła się od wielu lat...

@cin123654: znajdź sobie do dyskusji kogoś kogo nie masz na czarnej liście i komu jeszcze nie wyczerpała się cierpliwość do kulturalnego
  • Odpowiedz
@cin123654: Nie lubię pisać z hipokrytami. Zwłaszcza jeśli ja zawsze odnosiłam się do Ciebie w sposób kulturalny, a Ty zacząłeś podjazdy personalne. Jeśli śmianie się z myszki CP i tęczowych klawiatur odbierasz jako atak personalny i powód, by twierdzić jaka to ja nie jestem, to odstaw internet, bo Ci szkodzi hipokryto. Nie mam nic przeciwko wyjaśniania Cię, ale potem ludzie zarzucają, że robi się ,,r--------l na tagu" także rób ten
E.....x - @cin123654: Nie lubię pisać z hipokrytami. Zwłaszcza jeśli ja zawsze odnosi...

źródło: comment_16189329618WE0E3tjXHwQVIqxWULr4p.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@cin123654: Łebku chodziło mi o to, że przekabacili w samym designie gry i byli zbyt pewni siebie co ten filmik bardzo trafnie pokazuje.
To czy obiecali fanom zejście chrystusa i kłamali czy może to była wina samego hype trainu którzy fani wytworzyli bo dali się złapać na marketing, nie ma tutaj większego znaczenia. To jest dyskusja na inną porę.
  • Odpowiedz
@Exenex:

Nie dałam się złapać w pułapkę marketingu. Już Ci tłumaczyłam dlaczego zakupiłam Cyberpunka 2077 na premierę. Ciekawiło mnie samo zjawisko jakim stała się ta gra. Spodziewałam się, że CP2077 może nie wyjść i będzie dużym zawodem.

Miałem stosunkowo podobnie
  • Odpowiedz