Aktywne Wpisy
rodnekr +150
TheFlashes +284
Need for Speed Underground 2 obchodzi właśnie swoje 20 urodziny, a ty ile masz już lat? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#needforspeed #gry #grykomputerowe #komputery
#needforspeed #gry #grykomputerowe #komputery
#darksouls #gry
@Choir: slynne ostatnie slowa gracza ds2 przed smiercia :P
Jak nie ogarnie zabijania to przebiegania i unikow przez tlumy tym bardziej.
moim zdaniem ta gra swietnie uczy cierpliwosci i
ale wiem z doswiadczenia ze jak ktos na poczatku gry ma problemy z dojsciem do bossa w ogole to przebieganie i ominiecie wszystkiego nie jest dobrym pomyslem. Ani sie nie nauczy a i pewnie nie skonczy sie to dobrze. Jak ma problem z unikami w walce 1 na 1 to co dopiero jak 5 na raz sie zgrupuje i nie bedzie mial jak
Chodziło mi o uniknięcie wyrobienia sobie odruchów chowania się przez całą grę za tarczą i faktyczne doznanie jej w całości, a to właśnie początek, gdzie i tak będzie ciągle padał, jest na
W DS uwazam ze klasyczna postac rycerza majacego tarcze z udzwigiem pozwalajacym robic uniki to optymalna postac pod jaka gra jest projektowana, a jak ktos nie zna wrogow i ich atakow to stanie z podniesiona tarcza pozwala wiele wybaczyc i spokojnie sie uczyc. Tarcza
skończyłem już dawno ds1, ds3 i eldena, po kilka razy każdą grę różnymi buildami i achivki na 100%
za bb i demons souls nie mam jak sie zabrać z powodu braku konsoli ale kiedyś je przejdę
Aha no i dziękuję za wszystkie rady, okazały się wtedy pomocne, ps granie bez tarczy i przebieganie jest op ( ͡
a co do sekro to mi nie siedzą dwie rzeczy mianowicie wymuszony jeden playstyle oraz to że gierka siedzi w typowo japońskim klimacie który mi się osobiście nie podoba