Wpis z mikrobloga

#wlosy #rozowepaski #pytaniedorozowychpaskow czy któryś z tych produktów nada się do lekkiej stylizacji krótkich włosów?
Czuję potrzebę poinformować, że jestem chłopakiem. Wybrałem różowy pasek, bo przypadek zrządził, że rejestrowałem się w momencie hajpu na punkcie chłopaków z baraków i znalazłem dużo fajnej twórczości na deviantart a ta w moim awatarze no to wyjątkowa. Nie wiem jak jest u "Was", ale #niebieskiepaski są bardzo skupieni na moim FAŁSZYWYM! różowym pasku. To chyba coś ważnego dla facetów na wykopie. Ale dosyć dygresji. Kupiłem jedyne dostępne w moim rosmanie produkty do stylizacji włosów dla mężczyzn. Mam króciutkie włosy może 3cm i głębokie zakola, ale i tak lubię grzywkę ale nie prosto tylko na któryś bok.
Wybaczcie brudną poziomicę, dopiero zauważyłem na zdjęciu.
deadIift - #wlosy #rozowepaski #pytaniedorozowychpaskow czy któryś z tych produktów n...

źródło: comment_1618745236QGyIDMZ2U9s5uhW4dmUc2L.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Szczerze to te produkty z drogerii zwykłe są c---a warte. Polecam produkty z poniższych firm. Trochę droższe ale bardzo wydajne i o wiele, wiele lepsze. Musisz zrobić research jaki typ produktu będzie Ci odpowiadał, bo są pomady na bazie wody i pomady na bazie wosku. Generalnie polecam na bazie wody, na bazie wosku są dla bardziej zaawansowanych (ciężko się je zmywa i dają specyficzny look). Tak to musisz wybrać moc chwytu, połysk
  • Odpowiedz
@deadIift: Żaden z tych produktów się nie nadaje. Budżetowo do matowego looku - Goldwell Roughman. Z droższych propozycji to produkty marki Layrite, Reuzel, Mr Bear Family, Daimon Barber, Zerds itd.

Trzeba było zapytać zanim kupiłeś. Z tego co masz da się coś wykorzystać, może tę glinkę taft, ale na początku musisz dobrze ułożyć włosy suszarką - pooglądaj sobie poradniki na YT.
  • Odpowiedz
@deadIift pogięło tu ludzi do reszty? Kiedyś woda z cukrem i git, a teraz będą wybierać co im na łysine najlepsze xD no kabaret, miras, wypróbuj wszystkie i zobacz który Ci najbardziej pasuje ( ͡º ͜ʖ͡º) bo tu nornalnie jak na elektrodzie się zrobiło xD
  • Odpowiedz