Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +156
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
źródło: KASZA
Pobierz
bawelna100pro +240
Bawi mnie jak Donatan, niegdyś promotor słowiańskich biustów i gównomuzyki, obecnie poważny potentat mieszkaniowy, odpala się w komentarzach pod jakims postem randomowego fanpejdzu Popularne, gdzie linkują posta o tym, jak spłakał się, że nie może teraz kupować po 15 mieszkań.
#nieruchomosci #patodeweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka
źródło: 1000071036
Pobierz

Czuję potrzebę poinformować, że jestem chłopakiem. Wybrałem różowy pasek, bo przypadek zrządził, że rejestrowałem się w momencie hajpu na punkcie chłopaków z baraków i znalazłem dużo fajnej twórczości na deviantart a ta w moim awatarze no to wyjątkowa. Nie wiem jak jest u "Was", ale #niebieskiepaski są bardzo skupieni na moim FAŁSZYWYM! różowym pasku. To chyba coś ważnego dla facetów na wykopie. Ale dosyć dygresji. Kupiłem jedyne dostępne w moim rosmanie produkty do stylizacji włosów dla mężczyzn. Mam króciutkie włosy może 3cm i głębokie zakola, ale i tak lubię grzywkę ale nie prosto tylko na któryś bok.
Wybaczcie brudną poziomicę, dopiero zauważyłem na zdjęciu.
źródło: comment_1618745236QGyIDMZ2U9s5uhW4dmUc2L.jpg
Pobierzźródło: comment_1618745296r6zro5eZLXe7EjY4lfUmYx.jpg
PobierzLekkie fryzury trzyma cały dzień w najgorszych możliwych warunkach. I są normalne w dotyku, a nie jak j----y beton.
Trzeba było zapytać zanim kupiłeś. Z tego co masz da się coś wykorzystać, może tę glinkę taft, ale na początku musisz dobrze ułożyć włosy suszarką - pooglądaj sobie poradniki na YT.
to mój styl strzyżenia do dekady+
@ignorancie:
got2b
@donOGR: ale mam
@v1lk: @psposki: @ignorancie: @Jazielony: @donOGR: @Sharrrki: @Antiax: @Lorenzo_von_Matterhorn:
źródło: comment_1618751622Jff1z36mZz67HyoPT65xfi.jpg
Pobierzźródło: comment_1618751654fR9LQzcf6HEMr07xAschsG.jpg
Pobierzźródło: comment_1618751695jF0KtrAMW2rU0l41gZ5ZkQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1618751725pNjkUmL62f3mwQgoiJ0hgp.jpg
Pobierz