Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
InnyWymiar90 +39
Na nocnej nikt nie zauważy
Taguje #antynatalizm bo uważam, że jak ktoś nie potrafi zapewnić dziecku takich rzeczy jak aparat na zęby, to nie powinien w ogóle decydować się na dziecko. Szkoda sprowadzać na świat istotę aby się męczyła.
Anonimizuję, bo widać autor chcical to z neta usunąć...
Wszyscy się mylicie, żaden z Was nie ma
@RocketQueen: no to jest jednak podstawą. Znam ludzi, którzy mają wszystko - urodę, kasę, mądrość, a miłości rodziców nie mają i wolą sobie palnąć w łeb... Kochający rodzice to podstawa.
Ale ogólnie to tak, przecież może sobie teraz sam zrobić zęby. Bo oczywiście go na to na pewno stać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@matka_boska_w_klapie: muszę to pokazać mojej mamie. nie wiedzieliśmy, że jest odpowiedzialna za spychanie innych dzieci z drabiny sukcesu
@Alakecz: Powtarzam to samo, tata popiera a matka uważa to
@miedzywymiarowy_szympans: Hm, no nie wiem, jak ja chodziłam do szkoły (to było dobrych parę lat temu, ale nie aż tak z kolei dawno), to znałam jedną jedyną dziewczynę z aparatem na zębach, wszyscy o tym wiedzieli, jej rodzice byli ekstra dziani. Idąc tą logiką, to cała szkoła nie powinna istnieć,
@kaarp: co ty bredzisz xd zdajesz sibie sprawę, ze większość dzieciaczków w ogole nie ma lepiej po tym wyjmowanym gownoaparqcie na NFZ? Znawcy widze tutaj wszyscy
I tak, ortodonci dziecięcy często w ogole nie
Komentarz usunięty przez autora
ja ich wręcz błagałem bo mnie gnębili codziennie w szkole #!$%@? xD najważniejsza nauka
@Chehu: żródło informacji: dane z dupy