Wpis z mikrobloga

@josedra52: Ja to samo. Dla mnie seks to pewna konsekwencja uczuć, a nie mechaniczna czynność
@WhiskeyIHaze: Kiedyś pytałam o to znajomych, to powiedzieli, że dziewczyna może być zajebistą dupą, może im się podobac, ale to tyle. Niekoniecznie każdy facet od razu myśli o włożeniu fiuta w każda dziure cd
  • Odpowiedz
@Reaamu no ja też na śmieciach go nie znalazłem, żeby w jakieś dziury wkładać. Chyba, że tak oceniasz swoje i koleżanek części ciała to spoko ¯_(ツ)_/ chociaż trochę mi się to kłóci z takim niby szacunkiem do swojego ciała.
Natomiast normalnym jest, że facet czuje pociąg do atrakcyjnej kobiety. Zwłaszcza jeśli jest sam. Inaczej każdy z nich cie kłamał albo wolał facetów.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Nie wiem po co mieliby mnie kłamać. Tak dosłownie to nazwali „nie chce wkładać fiuta w każda dziure, której właścicielka jest ładna”. Możesz czuć pociąg, ale dalej to nie znaczy, że od razu skorzystasz z uprawiania z nią seksu. To, że jest tak u Ciebie, nie znaczy, że u każdego też to działa w ten sam sposób. Dla niektórych seks musi być z kimś, do kogo się coś czuje.
  • Odpowiedz
@Reaamu kiedyś będziesz miała na biologi albo wdz taki temat to zrozumiesz, że kłamali. A jeśli już zakończyłaś edukację to poczytaj o pociągu u facetów. Czemu jest, co go powoduje i tak dalej. A czemu kłamali? Bo chcieli wyjść na ułożonych i grzecznych. Bo wiedzieli, że ty masz takie poglądy i przyznanie ci racji da im plusa. Tak samo kobiety bardzo często kłamią o ilości partnerów seksualnych.
Mogą się ograniczać ale
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: A gdzie ja napisałam, ze wszyscy? Są i tacy jak Ty, co myślą jak zwierzęta. Still; nie mierz wszystkich swoją miarą. Każdy ma inny gust, dla kogos 10/10 może być 5, gdzie dla Ciebie to będzie bogini. Masz trochę porównania z dupy, bez urazy xD
  • Odpowiedz
Życzę Ci, byś tez poznał kogoś, z kim seks będzie znaczył coś więcej, niż spuszczenie z kija, bo najwidoczniej jeszcze kogoś takiego nie poznałeś, skoro tak o tym piszesz ;)

@arven0: życzę ci poszerzenia horyzontów, bo muszą być bardzo wąskie skoro tak piszesz :)
Dla mnie seks z moja partnerką też jest fajniejszy niż seks z losową dziewczyną. Ma na to wpływ mnóstwo czynników i to co do niej czuję
  • Odpowiedz
Seks z kochającą i pożądającą cię osobą musi być chyba 100 razy lepszy niż mechaniczne ruchanie divy (,)

@wyjzprz2: jak zwykle w życiu - to zależy...
kochająca Cię i pożądająca Cię osoba może być po prostu brzydka. Mogłeś się z nią związać z desperacji (o czym ona nie wie) i ruchając się z nią odczuwać poczucie żalu i straty.
Coś, co często przerabiają kobiety (przy czym nie wiążą się z desperacji, a raczej dla osiągnięcia konkretnego celu - np. urobienie betabankomatu dla
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze @arven0 @Reaamu: Myślę, że w sumie to każdy z Was ma trochę racji. Z jednej strony, wiadomo, każdy chciałby uprawiać seks z atrakcyjną osobą (tylko nie każdemu jest to dane xD) i takie kobiety 10/10 mogą być bardzo pociągające. Z drugiej strony, nie musi to koniecznie oznaczać chęci na przelotny stosunek seksualny, czasami np warto jest taką osobę poznać, nawiązać znajomość - nie zawsze to się musi
  • Odpowiedz