Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +157
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

To nic dziwnego, że na niektóre zlecenia w IT reagujecie w ten sposób: ( ಠಠ) Jaki jest najbardziej absurdalny projekt, który Wam zlecono? (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Do zgarnięcia starterpacki od JJIT w postaci bluzy i koszulki. Tak jak ostatnio, mamy zamiar rozdać ich bardzo dużo!
Zasady:
1. Wygrywają najbardziej plusowane odpowiedzi
2. Odpowiedzi niezwiązane z tematem #rozdajo nie będą brane pod uwagę
3. ?????
4. PROFIT
5. Rozwiązanie w poniedziałek (19.04) o 12:00
_________
#programowanie #justjoinit #naukaprogramowania #heheszki #programista15k #javascript #python #data #java #php
źródło: comment_1618582542ht9uaudlPzGQoA9UUFl6gf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Najdziwniejsze zlecenie jakie robiłem, to kiedy jeszcze byłem w technikum, studentka na zaliczenie zleciła mi zrobienie podróbki frontendu Facebooka, z wszystkimi kolorami zamienionymi na ostry róż
W---------y się i czekamy
@JustJoinIT: napisanie kalkulatora w c++ na pierwszych zajęciach z programowania bez żadnego wstępu, opierając się na dokumentacji xD. Na dalsze laby nie chodziłem w tamtym semestrze
Zakres, który musiałem ogarniać już po rozpoczęciu projektu:
- integracja z kilkoma urządzenia ani IOT, w tym dwóch które jeszcze nie weszły na rynek
- wysyłanie danych do szpitali poprzez standaryzacje całej komunikacji i bazy danych do specyfikacji FHIR,
- integracja z zewnętrzną kartoteką pacjenta, którą inny zespół ma zrobić, ale jeszcze nawet nie zaczął.
-
Finalnie system uszyty na miarę i dostosowany stricte pod firmę i jej pracowników. Kilka wersji językowych i panel rekomendacji dla zlecających. Finalnie po spięciu całości, wydaniu X sumy przez firmę, projekt od tak porzuciła. To było mega dziwne bo system naprawdę sprawdzał się u pracowników,