Wpis z mikrobloga

Siema Mirki, jestem ze swoją kobita 2,5roku, generalnie w chwili obecnej ona jest w delegacji od 2 tygodni za granica i wraca za około 3tyg. Mieszkamy razem 2 lata, nie mamy dzieci, wynajmujemy wspólnie mieszkanie oraz mamy psiaka. Ostatnio po wyjeździe nasze relacje się trochę zmieniły, zaczęło być inaczej niż wcześniej, zacząłem to zauważać ale myślałem, ze może to chwilowe. W zeszłym tygodniu poleciałem do niej na kilka dni w odwiedziny ponieważ brakowało mi jej. Wróciłem w tamtym tygodniu i 2 dni po powrocie sytuacja zaczęła wracac do tego samego( czyli coś było inaczej ale nie do końca wiedziałem o co chodzi) mało czasu poświęcaliśmy dla siebie, prawie w ogóle nie rozmawialiśmy, ona ciagle złe się czuła, bolała ja głowa. Wczoraj po lekkim drinku wypitym z zaciszu swojego wynajmowanego mieszkania przejrzałem jej Facebooka z nadzieja ze może znajdę odpowiedz na obecna sytuacje. Niestety nie myliłem się, wysprzeglila się swojej najlepsze przyjaciółce ze spotyka się z jakimś chłopem i ze cieszy się ze jeszcze ma 3 tygodnie do wykorzystania. Spędzali wspólnie czas pisząc do samego rana ( mi o 21 mówiła ze idzie spać bo złe się czuje) oraz na pewno raz się spotkali ale nie wiem czy do czegoś doszło, bo przestałem czytać konwersacje do końca, bo zaczęło mnie telepać. Miraski co zrobić z taka sytuacja? Jestem ostro w-------y, nie wiem czy potrafię zaufać i na czym stoję. Miał ktoś z was podobna sytuacje? Wczorajszy dzień i dzisiejsza noc to dla mnie Meksyk,nie mogę spać, nie wiem jak się do tego ustosunkować, co zrobić...
Pozdrawiam
#zdrada #szony #anonimowemirkowyznania #milosc #rozowepaski
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BigMikeBoss: co zrobić z taka sytuacja? Domyśl się. Jak chcesz w przyszłości być jeleniem jebiacym na nie swoje dzieci to wiesz co robić. Jak chcesz se z----c życie to wiesz co robić. Przeproś ją rogaczu.
  • Odpowiedz
@BigMikeBoss: Heheh raz jak się n-------m, to moja tak samo, przetrzepała mi telefon i z moich wiadomości z instusia zrobiła mi tapety na telefonie, tak ze jak się obudziłem to myślałem ze telefon mi się z----l xD
  • Odpowiedz
@BigMikeBoss: możesz zrobić tylko jedno. Odejść bez słowa. Zapomnieć o niej. Czy doszło do czegoś czy nie to bez znaczenia. Nawet jal pokocha Cie miłością szalona to Ty kuz jej tego nie zapomnisz. To będzie jak drzazga w fiucie. Da się tak żyć ale skoro noe ma dzieci to uciekaj. Zacznij na świeżo z jakas laska która nie wyjeżdża na tak dlugo. I naucz się jak dbać o związek bo
  • Odpowiedz
@BigMikeBoss: zalicz jej najlepszą koleżankę, udawaj, że nic nie wiesz. Szukaj już nowej kobiety oraz mieszkania. Jeśli wynajmem jest na nią zachowaj się jak ostatni pasożyt. W najmniej oczekiwanym momencie, pogadaj z nią a potem zostaw. Tak na chłodno. Pokaż, że masz jaja oraz niech żałuje i jak najdłużej po Tobie płacze.
  • Odpowiedz