Jakby ktos szukal w #krakow mieszkania od dewelopera to w murapolu wlasnie wskoczyla promocja na wybrane mieszkania ( po 5 na inwestycje) gdzie jest kolo 20-30k rabatu i Smart Home w cenie, a na niektórych nawet dwa miejsca parkingowe gratis. Mowa o mieszkaniach w przedziale cenowych 400-500k w Parki Krakowa, Nowy Złocień oraz Królewskie Tarasy (Wieliczka) #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
@KromkaMistrz: super promocja, rok oczekiwania na przeniesienie własności gratis xd jakby ktoś szukał to nowego złocienia od nich nie bardzo polecam, chociaż na podgajach od instalu i tak mają gorzej ze smrodem xd
@KromkaMistrz: aż tam zadzwoniłam, tam jak podejrzewalam ceny z sufitu. Te parki Krakowa rok temu 2 pokoje dało się znaleźć po 295k, 40 M2… a teraz za to samo życzą sobie 380 k... Życzę im powodzenia.
@tHoePs: no bo jak maja 400 mieszkan do odebrania to troche to trwa, ale fakt faktem trzeba czekac u nich na odbior kluczy a potem umowe przeniesienia wlasnosci. To taki deweloper co robi masówke i trudno sie dziwic ze potem jakies kwiatki wychodza. A jak Podgaje? Pare moich klientow tam kupilo, a sam w ofercie nie mam, to jestem ciekawy @allesisthelal: wbrew pozorom patrzac na ceny innych inwestycji blizej centrum
@KromkaMistrz: Podgaje ładne osiedle, subiektywnie według mnie dosyć dobrze zaprojektowane, ale co z tego skoro te bloki są najbliżej tych wszystkich źródeł brzydkich zapachów, sortowni śmieci, garbarni itd. W lato praktycznie codziennie tam śmierdzi. A co do murapolu to raczej nie kwestia masówki, z tego co słyszałam to chodziło o to że nie byli w stanie zdjąć obciążeń (kredytów) z budynku i przekazać właścicielom, po prostu kwestie formalne. LC corp wydaje
@Krs90: Bryksy szczerze mówiąc nie znałem do tej porty nawet, a dom-bud jest ok - nieco mniej znany, nie taki medialny deweloper, ale z tego co widze to ceny maja niezle :)
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Mowa o mieszkaniach w przedziale cenowych 400-500k w Parki Krakowa, Nowy Złocień oraz Królewskie Tarasy (Wieliczka)
#mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
w sensie trzeba zapłacić więcej? xd
@allesisthelal: wbrew pozorom patrzac na ceny innych inwestycji blizej centrum
Nie ma co porównywać LCC do Murapolu - zupełnie inna klasa deweloperów. Devalia to topka w Polsce.