Aktywne Wpisy
wilk633 +59
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Zamówienie o 11.30
Dostawa o 18.05
Tego samego dnia, Łódź-Warszawa
@olito: ale co w tym dziwnego? Przyszli do pracy rano i wysłali zamówienia z wczoraj.
Komentarz usunięty przez autora
@Zielonykubek: szczególnie, że przeszła przez sortownię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@olito: Jak zamawiam z Farnella przed godziną 18, to około 9:30 następnego dnia mam u siebie na biurku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Cyslav: a to miałem tak miesiąc temu... myślę sobie "zamówię pod koniec tygodnia tuż przed fajrantem, to spakują w poniedziałek, we wtorek dojdzie to jak w środę wrócę z trasy to będę miał zabawkę."
Taki c--j xD
@itfind: naprawdę nie wiem dlaczego oni ten sposób tak forsują bo wychodzi im to tragicznie.
Znam dwa przypadki kiedy paczki nadane w ten sposób giną lub są zamieniane, ze wysyłane jest w zle miejsce