Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Komentarz usunięty przez moderatora
To jest nic firma w Poznaniu kupuje paczkę 189 szt pampersów- ja wwa - i około 18 , zaraz dostaje smsa ze dostawa od 20 do 22 dzis xD ok mowie coś im się posrało ale ale 21:30 puk puk dobry wieczór mam pampersy dla srajdola xD kompletne zdzwiko, potem się okazało że pod wwa maja duży magazyn logistyczny xD
Do tej pory nie ogarniam jak oni to zrobili, kurier odebrał od nadawcy i od razu wsiadł w samolot? Jakieś autobusy popodstawiali, czy co? ( ͡° ͜