Aktywne Wpisy
McBreed +49
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
thority +26
1. Ręka Rudigera się nie liczy, wykluczona z takich sytuacji bo nią nie można zdobyć gola.
2. Pavlovic to nawet gołym okiem tutaj wystaje i jest na spalonym.
3. Więc spalony słuszny.
uświadomcie mnie gdzie się mylę.
#mecz
2. Pavlovic to nawet gołym okiem tutaj wystaje i jest na spalonym.
3. Więc spalony słuszny.
uświadomcie mnie gdzie się mylę.
#mecz
@Janusz_Rekina: tu miej pretensje do sprzedawcy, od momentu jak inpost dostanie paczke bedzie migusiem
@Zly_Mudzin: sciagaja z innego magazynu
Tylko info na infolinii że 2x zostawił awizo.
Tacy oszuści.
Trochę wcześniej miałem zwrot towaru, bo sprzedawca za dużo gratów dał, więc wygenerował kuriera z inpostu.
Dzwonię na infolinię po tygodniu, kiedy podjedzie.
Otrzymałem info,że skoro nie podjechał, to już nie podjedzie. Pytam dlaczego, to usłyszałem, że to normalne i mam nadać pocztą to mi kasę zwrócą.
W końcu dorwałem kuriera u sąsiada, podjechał
Oni chyba już w samym magazynie xkom sortują te paczki i jadą na gotowo.
W przypadku opa mają pewnie magazyn obok sortowni i dostarczyli paczki zanim wyjachały tiry z sortowni.
@olito: najwazniejsze zeby paczka trafila do oddzialu przed wyjazdem transportu do sortowni. Pozniej juz z gorki. Mozliwe ze sprzedawca ma zaprzyjazdionego kuriera, ktory mial nocna zmiane w oddziale i po prostu zaniosl przesylke :D
Komentarz usunięty przez autora