Aktywne Wpisy
Sla_Voy +93
No i jeb :/
Nie najeździłem się za dużo. Ledwie 500 km ponad pierwsze 1k km docierania i jazdy jak emeryt.
Gość wjechał na czerwonym. Świeży kierowca, prawie rok prawo jazdy. Nic mi ani jemu się nie stało.
Nagranie - https://youtu.be/pJf35-5JzVo
#motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #stluczka #shithappens #hyundai #samochody #wypadek
Nie najeździłem się za dużo. Ledwie 500 km ponad pierwsze 1k km docierania i jazdy jak emeryt.
Gość wjechał na czerwonym. Świeży kierowca, prawie rok prawo jazdy. Nic mi ani jemu się nie stało.
Nagranie - https://youtu.be/pJf35-5JzVo
#motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #stluczka #shithappens #hyundai #samochody #wypadek
pokusof +367
Dowód wysyłałem już im 2 razy ale nie o to chodzi. Proszą mnie o 10 ostatnich kodów psc które były wklepane na konto problem w tym że prowadziłem nie zgodnie z ich regulaminem "sklep" gdzie ludzie podrzucali mi kody a ja sam je wpisywałem na konto. Nie masz szans że zdobędę fizycznie 10 ostatnich paragonów/kodów psc.
Istnieje opcja że uda mi się załatwić 10 kodów ale z okresu 2/3/4miesięce temu (ale nie ostatnich).
Myślałem żeby kupić 10 nowych kodów i dodać do konta mypsc i im wysłać jednak zablokowali konto z powodem: "Dostęp został zablokowany ze względów bezpieczeństwa.".
Co mam robić? wysłać im to 10 mieszanych kodów które były wklepane kiedyś na konto? Jest w ogóle obowiązek trzymania tych kodów nawet po ich zużyciu? równie dobrze mogę napisać do nich że ich nie mam wyrzuciłem, zgubiłem cokolwiek. Mogą zablokować mi konto od tak i wziąć do siebie hajs?
Jakieś pomysły?
#pieniadze #banki #paysafecard #psc #steam #pomocy
@dziubsterpl: Niekoniecznie. Jeżeli zostały zakupione w internecie (np. poprzez allegro) to będą chcieli screen z potwierdzeniem zakupu.
Te Paysafecard to mi wygląda na niezły przekręt. 30% ludzi nie będzie mogło przejść weryfikacji i mają czystą kase dla siebie. Te ostatnie weryfikacje to największy legalny scam ostatnich czasów.
PS: Na przyszłość sugeruje wypłacać regularnie mniejszymi kwotami.
"serdecznie dziękujemy za zapytanie.
Wysłaliśmy sprawę do
Support to jakaś porażka w tym PSC w zasadzie tak jakby nie istniał bo formułki wali ciągle automat...
Komentarz usunięty przez autora
"Żyje z oszczędności"