Aktywne Wpisy
Duza-fajka +110
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
kishibashi +15
Mam kilka pytań, bo teoria teorią, a co innego praktyka.
Dość często w okolicy swojego zamieszkania widywałem chłopaka, który na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie niedostosowanego społecznie, najprawdopodobniej z jakimś opóźnieniem intelektualnym. Wiek ok. 25-30 lat. Bardzo często widywałem go w sklepach z torbami na zakupy - wyglądał na zadbanego, zaopiekowanego, zdolnego do wykonywania jakichś codziennych czynności. W ostatnim czasie jednak widziałem, że jest bardziej zaniedbany i nosi ze sobą toboły, a dzisiaj
Dość często w okolicy swojego zamieszkania widywałem chłopaka, który na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie niedostosowanego społecznie, najprawdopodobniej z jakimś opóźnieniem intelektualnym. Wiek ok. 25-30 lat. Bardzo często widywałem go w sklepach z torbami na zakupy - wyglądał na zadbanego, zaopiekowanego, zdolnego do wykonywania jakichś codziennych czynności. W ostatnim czasie jednak widziałem, że jest bardziej zaniedbany i nosi ze sobą toboły, a dzisiaj
#interiordesign #wystrojwnetrz #protip #stolarstwo #homeoffice #korposwiat
@tata_agaty: gdzie się podziały matowe matryce? xD
10-12 lat temu brałem lapka na leżak przy basenie na wczasach w Grecji i normalnie się korzystało...
@Moseva: może i fajen, ale niewygoden