Aktywne Wpisy

snorli12 +5
Czy wybieranie wody w plastikowych butelkach jest ekonomiczne i ekologiczne w kontekście dostępności dobrej jakości wody z kranu oraz rosnącej popularności filtrów do oczyszczania wody? Kupujecie butelkowana wode na co dzień? Bo w marketach widzę że ludzie wynoszą po kilka zgrzewek.... #pytanie #jedzzwykopem #pijzwykopem #ekologia #lidl #biedronka #zdrowie

WedkaKrillsona +308
P0lka co ma chłopaka poszła w tango z habibimi i wielce zaginiona. Teraz zbierają hajs sam nawet nie wiem na co xDD
Pewnie za kilka dni zbiorą bo w tym cuckistanie jakim jest polska to nie wiem czy się śmiać czy płakać trzeba
Aż mi się przypomniał chłopak co zbierał na operację i jakaś inna p0lka co po pijaku połamała zęby.
Jak się pewnie domyślacie to chłopak umarł, a p0leczka ma nowe
Pewnie za kilka dni zbiorą bo w tym cuckistanie jakim jest polska to nie wiem czy się śmiać czy płakać trzeba
Aż mi się przypomniał chłopak co zbierał na operację i jakaś inna p0lka co po pijaku połamała zęby.
Jak się pewnie domyślacie to chłopak umarł, a p0leczka ma nowe

Wiedza nie jego ale stworzył prowadzący prezentację więc jest to jego własność intelektualna.
Na potrzeby własne nic wam nie zrobią natomiast przy udostępnianiu prawo stoi po jego stronie.
Dobrze jednak, że moi prowadzący sami chętnie
Komentarz usunięty przez autora
No to nic Wam się tam nie stanie ale niestety są przewrażliwieni niektórzy więc ostrożnie coby nie narobić kłopotów - jakkolwiek żenujące to by nie było xd
@hurb: chodzi o zasady, nie można tak popuszczać bo będzie luz. Sprawy o prawa autorskie to sąd cywilny - szybko się sądzi.
Najłatwiej jest zauważać obsowców na timsach bo obs podłącza się pod kamerkę ją imitując i mają znaczniki.
Tak jak mówiłem dla nas afera z czapy bo i tak to nagranie w świat by nie poszło, a doktor chyba trochę przewrażliwiony
Ja już na szczęście kończę moje hybrydowe więc nie mam spiny ale w PL jeszcze trochę to pomęczą.