Aktywne Wpisy
WolfSky +450
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Korsir +90
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
#policja #mandat #prawo #gorzkiezale
Szkoda gadac, teraz mam maske w kieszeni i jak widze policjantow to zakladam jak cos dla swietego spokoju. A tak to nie nosze bo mnie w-----a
@Sisay: a musi? masz wyżej przykład ustawy o prawach zwierząt, ona też ma dziury?
@Sisay: możliwe. Mnie też zatrzymała policja jak szedłem bez maski (jakoś 2 tyg temu), dali mi do wyboru 500 zł albo 20 zł, ale ładnie z nimi porozmawiałem i pouczyli jedynie. No
@freeszpak: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hahahah, oczywiscie ze tak, zawsze sie daje sprzeciw do nakazowego kolego, nakazowy to sedzia pisowski podpisuje bez czytania
https://www.wykop.pl/wpis/56636469/czy-teraz-zmienilo-sie-cos-ze-policja-nawet-nie-pr/
Komentarz usunięty przez autora