Wpis z mikrobloga

zesrałbyś się, już nie okłamuj siebie i innych, że to do kogo zagadasz jest uzależnione od nie tylko opisu, ale i wyglądu.

@Jestembogaty: Mógłby zagadać chociażby po to by ją poznać i się chociażby zaprzyjaźnić. Po takim opisie można wnioskować, że różową ma do siebie dystans i może być ciekkodawą osobą.
  • Odpowiedz
Po prostu za tępy jesteś żeby ogarnąć, że ludzie są różni.

@Striker009: Po prostu za tępy jesteś żeby ogarnąć, żel udzie nie są różni i tylko sobie racjonalizują, żeby postawić się w lepszym świetle, a badania pscyhologiczne i tak wskazują taką kolejność: wygląd -> osobowość.
  • Odpowiedz
@Jestembogaty No nie są, wszyscy są jednakowi xD Co do tego wyglądu to masz rację, większość najpierw ocenia fizyczność. I do pewnego momentu w życiu sam tak robiłem. Na szczęście w wieku ok. 20 lat się ogarnąłem, dzięki czemu mam w cholerę mega znajomych. Dziwnym trafem w moim otoczeniu związki (formalne) tych pięknych, młodych i bogatych za długo nie trwały, a ci którzy byli zbliżeni charakterem, zainteresowaniami (kredytem mieszkaniowym też xD)
  • Odpowiedz
@Jestembogaty Za małolata piłeczka w juniorach niezłego klubu, kickboxing więc siłą rzeczy miałem więcej kasy niż większość rówieśników i niezłe branie u tych pustych małolatek. Później się okazało, że kariery nie zrobię więc studia, obecnie ciekawa i dobrze płatna praca. Troszeczkę priorytety poprzestawiałem i wyszło dobrze. Jeszcze z pół roku na nabicie skilla i własna DG. Ja tam uważam, że się odpowiednio ogarnąłem, ale randoma z neta nie przekonam więc luz
  • Odpowiedz